Bu kuşun cinsi nedir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan the_fix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

the_fix

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aytac()
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
bugün avareden geldi. cinsi nedir bilen var mı ?
not: kuş takla atmaktadır.

5l809.jpg

5l81q.jpg

5l82f.jpg

Kelebeğe benziyor ama kırmada olabilir kelebek büyük olasılıkla kesinlikle galiba.......

paçaları olsa kelebek olabilir ama dolapçıya daha çok benziyo

bende dolapçıya benzetmiştim fakat takla atıyor

kırma olabilir dedim kırmadır büyük ihtimal ben kelebek,dolapcı vb. kuşlardan anlamam haklılık payınız var dolapçı gibi.....

sanırım aydın yerlisi

kelebekle bursa kırması , annesi kelebek babası bursa , bayaya benzemiş

Aydın yerlisine benziyor.

bu kus takla attıgına gore kesın kırma bı kustur buyuk ıhtımal dolapcı ve kelebek ırkı dedıgımız kusların taklacı kuslarlakırıgı gıbı duruyor

yorumlar için hepinize teşekkür ediyorum.
bu kuşa eş bulmak sıkıntıla olacak galiba. kuşu eşsiz olarak uçursam kaçar mı ?
not: kuş erkektir.

oynar kırması kalaca oynara da benziyor

rey2466' Alıntı:
safkan çakal.Selamlar sevgiler
Çakallarda böyle bi renk çeşidi yok sanırım. Çakal ile beyaz oynardan çıkma olabilir diye düşünüyorum. Bu arada kuyruk telek sayısı 14'tür. Yorumunuz için teşekkür ediyorum.

:haha: BULGAR ROLLER :haha: (FİLİBE)

3-4 YAŞINDA VE ERKEK MAKARACII.. :haha: :slm: :slm: :slm:

türker abi rollerler ufak ve kısa gagalı olur dıye bılıyorum fotolarında öyle gördüm. ve kuyruk havada durmalı rollerlarda. hata pacarda gördük senle :D kus dolapcıya daha cok yakın duruyor sarak olmus bır kusda olabılır. kusun kuyruk ve bel ustunde yag bezesi varmı o bılgılerıde yaz aytac.

Bu kuş safkan çakaldır. Bursa ve diğer illerimizde pek tanınmıyor galiba,büyük ihtimalle kuyruk üstü yoktur ve üzerindeki siyah mühürlere dikkat edin.İstanbulda tanınan bir kuştur.Gözleri de mavi renktir.selamlar sevgiler.

kusbaz123' Alıntı:
türker abi rollerler ufak ve kısa gagalı olur dıye bılıyorum fotolarında öyle gördüm. ve kuyruk havada durmalı rollerlarda. hata pacarda gördük senle :D kus dolapcıya daha cok yakın duruyor sarak olmus bır kusda olabılır. kusun kuyruk ve bel ustunde yag bezesi varmı o bılgılerıde yaz aytac.

kuyruk ve bel üstü yağ bezesine nasıl bakcağımı bilmiyorum :utangac: :hungur:

aytaccc birdahaki pazar da karsılastıgımızda unutma bunu ögreticem sana pazarda uygulamalı olarak. :):)

Geri