Bu Kuşun Cinsi Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Orhun HİCAZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
orhun hicaz
Meslek
Eğitimci
İlgi Alanı
Arkadaşlar, elimde bakıcı olarak kullandığım bir kuş var. Zaman geçtikçe hoşuma gitmeye başladı, kuşun cinsi ve kalitesi hakkında yorum yaparsanız sevinirim:

cimg4469j.jpg

cimg4468.jpg

cimg4471l.jpg

O Değilde 2 resimde sağdaki kuş ne öle ya dehşet bi kuşa benziyo

dediğin kuşun cinside portakal sanırım

O İsrail Postası dedikleri güvercin. Gerçekten güzel bir kuş, en azından benim hoşuma gidiyor. Şimdi bir çift yavrusu var...

Cevabınız için teşekkür ederim ama portakal bir renk ismi, cins adı değil.

Teşekkürler...

Bakıcı olarak kullandııgn kuşların yavrusunumu alıyorsun boşuna barındırma altlarına yavru sürmüyorsan 2 side değersiz kuslar ya altlarına yumurta sür yada boşuna kırma kırma yavrular alma işine yarajmaz hiçbirisi.

Mehmet Bey bunlar eş değil, cinsini sorduğum kuşu yeni aldım, bakıcı olarak kullanmak için. Fotoğrafta gördüğünüz İsrail Postası(dişi)'nın bir de eşi var o da israil postası; kuşları kırmıyorum, kırmayı düşünmem :) 'Yavrusu var.' dediğim kuş İsrail Postasıydı. İsrail Postaları içinde temiz renkli, kaliteli bir kuştur, fotoğrafta gördüğünüz dişi. Türünün tüm özelliklerini taşır.
big81133342c2v.jpg

Ben kuşların cins olarak değerinden ziyade cinsi içindeki değerini sormuştum.

Değerinden ziyade birinci sorumu yanıtlarsanız müteşekkir kalırım: Cinsi nedir?

Not: Mehmet Bey, büyüklerinizle konuşurken emir kipi kullanmanız hoş durmuyor. Lütfen üslubunuza biraz dikkat edin.

ORHUN HOCAM MERHABA.

ŞAHSİ GÖRÜŞÜM, ELİNİZDEKİ KUŞUN CİNSİ, DENİZLİ İLİMİZE HAS AZMAN GÜVERCİNİNE BENZİYOR.

Valla SNRAVCI abimize katılıyorum kuş azman genellikle bakıcı yaparlar..

DÖNÜCÜ IRK BESLİYORUM SENELERDİR. (DÖNEK IRKI.)
DOLAPÇI İLE DÖNEK TİP OLARAK AYNI. PERFORMANSLARIDA ONA KEZA.
SADECE DÖNÜŞ STİLLERİ FARKLI.
FAKAT BUNU DOLAPÇIYA BENZETEMEDİM.
TAM TERSİNE ELİNİZDEKİ KUŞUN GAGASI KISA HOCAM.
DOLAPÇILARIN DAHA UZUN DİKKAT EDERSENİZ FARK EDERSİNİZ.

Soner Bey, ilginiz için teşekkür ederim. Öyleyse Azman olduğu kesinleşti... Sağolun.

Rica ederim Orhun bey.
Ben sadece yardımcı olma açısından, şahsi görüşümü belirttim.
İyi paylaşımlar diliyorum.
Diğer postalarında maşallahı var. Kostümleri güzel.
Hayırlı günlerde beslemeniz dileği ile, Hoşçakalın.

İyi akşamlar bilgiçlik ve konu kirliliği yapmaktan hep çekindim ama dayanamadım İstandulda bu kuşun adı İSRAİL,dir sarı, kırmızı,mavi,siyah renkleri mevcuttur iri,orta,ve kısa boyları vardır hatta bende iki çift bakıcı var selamlar.

Geri