onurc98
Üye
- Ad Soyad
- Onur Cambaz
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onurc98' Alıntı:bu güvercin dün akşamdan beri dolanıyo bu gün çıktığımda orda yem arıyordu sahibi çıkarsa veririm. Ama cinsi nedir ayırt edemedim yardım ederseniz çok sevinirim.
saygılar..
onurc98' Alıntı:Tamam çekiyorum şimdi ama paçası yok.
DERVİŞ' Alıntı:baska - taklacı kırığı bence. Takla atma ihtimali var. Arada, havada tek takla atabilir.
alger' Alıntı:DERVİŞ' Alıntı:baska - taklacı kırığı bence. Takla atma ihtimali var. Arada, havada tek takla atabilir.
hocam hiç mesajları okumamışsın arkadaş taklası güzel seri demiş. Belki dediğin gibi kırma olabilir ama taklası var.
DERVİŞ' Alıntı:alger' Alıntı:DERVİŞ' Alıntı:baska - taklacı kırığı bence. Takla atma ihtimali var. Arada, havada tek takla atabilir.
hocam hiç mesajları okumamışsın arkadaş taklası güzel seri demiş. Belki dediğin gibi kırma olabilir ama taklası var.
o başka kuş bu başka kuş abim, bende de vardı bir ara dar paça taklacılar. Yani Mustafa Abi'nin dediği kuş zaten taklacıdır.
alger' Alıntı:DERVİŞ' Alıntı:alger' Alıntı:DERVİŞ' Alıntı:baska - taklacı kırığı bence. Takla atma ihtimali var. Arada, havada tek takla atabilir.
o başka kuş bu başka kuş abim, bende de vardı bir ara dar paça taklacılar. Yani Mustafa Abi'nin dediği kuş zaten taklacıdır.
Derviş kardeş çok pardon haklısın ben mesajı konuyu açan kişi yazdı sandım mesajların hepsini seri seri okuyorum, demek ki arada karıştırdım. Özür dilerim.