Bu kuşun cinsi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurc98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

onurc98

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Cambaz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
bu güvercin dün akşamdan beri dolanıyo bu gün çıktığımda orda yem arıyordu sahibi çıkarsa veririm. Ama cinsi nedir ayırt edemedim yardım ederseniz çok sevinirim.
saygılar..

Ekli dosyalar

• IMG_0502.webp
    IMG_0502.webp
    203.4 KB · Görüntüleme: 1,063
onurc98' Alıntı:
bu güvercin dün akşamdan beri dolanıyo bu gün çıktığımda orda yem arıyordu sahibi çıkarsa veririm. Ama cinsi nedir ayırt edemedim yardım ederseniz çok sevinirim.
saygılar..

Kardeş cinsini bilemiyorum net ama kelebeğe benziyor yada kırma bir taklacı olabilir. Yere koyup kuyruk ve paça da gösterirsen bilen arkadaşlar daha net cevaplar verebilir.

Tamam çekiyorum şimdi ama paçası yok.

onurc98' Alıntı:
Tamam çekiyorum şimdi ama paçası yok.

selanik olabilir o zaman sen yine resim yolla da ben bilmesem de birileri bilir mutlaka.

Kuyruğunun tamamı siyah bu arada

Ekli dosyalar

• IMG_0505.webp
    IMG_0505.webp
    708.9 KB · Görüntüleme: 1,028
Ayni kus bende de var taklaci ,pacalari sanki tüy degisimine girmis gibi.

ben bir isim bulamadim bakalim burda ne denilecek.
kus güzel oynuyor taklasi seri düzgün.

kelebek yada selanik gibi geldi ama emin değilim.

takla atarsa çorum da olabilir.

baska - taklacı kırığı bence. Takla atma ihtimali var. Arada, havada tek takla atabilir.

DERVİŞ' Alıntı:
baska - taklacı kırığı bence. Takla atma ihtimali var. Arada, havada tek takla atabilir.

hocam hiç mesajları okumamışsın arkadaş taklası güzel seri demiş. Belki dediğin gibi kırma olabilir ama taklası var.

alger' Alıntı:
DERVİŞ' Alıntı:

hocam hiç mesajları okumamışsın arkadaş taklası güzel seri demiş. Belki dediğin gibi kırma olabilir ama taklası var.

o başka kuş bu başka kuş abim, bende de vardı bir ara dar paça taklacılar. Yani Mustafa Abi'nin dediği kuş zaten taklacıdır.

DERVİŞ' Alıntı:
alger' Alıntı:
DERVİŞ' Alıntı:

o başka kuş bu başka kuş abim, bende de vardı bir ara dar paça taklacılar. Yani Mustafa Abi'nin dediği kuş zaten taklacıdır.

Derviş kardeş çok pardon haklısın ben mesajı konuyu açan kişi yazdı sandım mesajların hepsini seri seri okuyorum, demek ki arada karıştırdım. Özür dilerim.

alger' Alıntı:
DERVİŞ' Alıntı:
alger' Alıntı:
DERVİŞ' Alıntı:

Derviş kardeş çok pardon haklısın ben mesajı konuyu açan kişi yazdı sandım mesajların hepsini seri seri okuyorum, demek ki arada karıştırdım. Özür dilerim.

Estağfurullah abi, ne demek.

yardımlarınız için teşekkürler güvercini biri kaçırmış az önce çektim bir tüyünü süttü ve kanadı. başka çekmedim bende bantladım hiç ürkek değil zaten bir kaç güne alışır zaten :)

Geri