bu kuşun ırkı nedir ( kendi yavrum )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozkan1979
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ozkan1979

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özkan sezgin
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kuşlar

kendi yavrum bu kuşların ırkı nedir ?

kelebek olabildeceğini düşünüyorum ama büyüklerimizin cevaplarını beklesen daha iyi olur

BU SEVİMLİ YAVRUNUN ANNE VE BABASININ DA FOTOLARINI GÖRMEK İSTERİM..MÜMKÜNSE.., :slm:

EGE BÖLGESİNDE , BU TARZ KELEBEK (SAYA) MEVCUT OLDUĞUNU BİLİYORUM..

bu yavrunun annesi fotoları

buda bir başka yavrum
buzamana kadar 5 veya 6 kadar yavru aldım hep bu ayar yavru atıyorlar

Abi peki oyunları falan nasıl uçuşları falan

Kardeş google da "saya kelebek güvercini" yaz 2. videoyu izle öyle oynuyor.

çok teşekkürler kuşları uçurmak nasip olmadı ama yavruları ucurmaya başladım
bakalım güzel oyun yaparlarsa videosunu paylaşırım

YEMLİK GÖREMEDİM..YERLERE YEM ATMAMALIYIZ.

bence kelebek kuşun ırkına göre oyunu değişiyo uçurmadan göremessein ama uçuşu dersen yavruken uçurursan güzel uçar

Özkan abi yavruların güzel maşallah ancak analarından gelen bir kırmalık var dişinin kırma olduğu muhakkak ancak erkeğin çok güzel mavi edremit oyun yönündende tatmin edebilecek bir kuşa benziyor anne ve babasının oyunun bilmiyorum demişsin doğrudur ancak bu yavrularda oyun olabileceğini düşünüyorum annede büyük bir ihtimalle Ödemiş kelebeği kırması alnında badem vermiş ve bunuda yavruya aktarmış ileride tozluklu yavrular alman kaçınılmaz

tozluklu yavru derken onu anlayamadım paçalı diyorsan anne ve babası paçalı kuşlar
bu kuşları aldıgım kişi bana bu kuşlar karşıya karşıya dönüş oldugunu söyledi bakalım uçurursam görüntü alıp paylaşırım şuanda yavru antreman yaptırıyorum fazla ucurmadan biraz kendine gelsin tam ucurmaya başlayacagım şuanda başka kuşcuların pırıltılarına aldana bilir

Geri