Bu Kuşun Irkı Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gfbilker58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

gfbilker58

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İlker Ucar
Meslek
Grafik Tasarım
İlgi Alanı
Kediler
Kuşun Mardin kadar olmasada kanat sesi var.Daha bi oyununu göremedim.Kuyruk sayısı fazla.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0117.webp
    Fotoğraf0117.webp
    568.7 KB · Görüntüleme: 1,950
MARDİN KARDESIM MARDİN ....................................................................................

Ben mardin kelebek kırmasına benzettim..

Pazardan takım olarak aldım dönek diye.Dişi olanda aynıydı ama o kaçtı.

beyazla kirliden çıkma taklacı güvercin. gözleride beyaz gözü

Resim taklacı kuşları andırıyor , ama kesin taklacı diyemem kafa yapısı vücut şekli taklacıya göre diraz daha yuvarlak .. kuşruk şekli net belli değil , kuyruk aşağı doğru ters '' V '' gibi çok belli belirsiz böyleyse talacı kesinlikle değilk .. Kuyruk üstü yağ bezesine bakın , kuyruk üstü yağ bezesi taklacılarda olur ..Dönücü ırkların çoğunda bu beze olmaz, yada çatallı çift beze olur, çatallı çift beze kuyruk sayısı fazla olan kırma kuşlarda olur .., Ayrıca kuyruk sayısıda fazla diyorsunuz, bukadar sesli düşündükten sonra ben bukuşlun kırma bir kuş olabileceği ihtimali üzerinde duruyorum .. selamlarŞEREF

buna bizim manisada çandır derlerr

Bu çandır ın resmini ekleyebilirmisiniz.

kardeşim resimdeki kuş benim gördüm kadarıyla kırık yani tahmini olarak akbaş bango ve taklacıdan çıkma bir kuş gibi duruyor.

merhaba bu kus makedon dönegidir.genelde renk ve tip olarak takla kusuna benzerler yugoslavlar ve izmir cevresinde göcmenler besler.oyun tipi kelebegi andirir.selamlar

ala olabilir ve ya beyaz çakmaklı ile mardin kırmasıdr :s: ıslık çal alkış yapyada geniş bir odada at havaya takla atıyosa mardindir

Geri