Bu Kuşun Irkı Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gfbilker58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gfbilker58

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İlker Ucar
Meslek
Grafik Tasarım
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar bu Kuşun Irkı Nedir?

Ekli dosyalar

• P20900370.webp
    P20900370.webp
    501.4 KB · Görüntüleme: 1,590
bu kuşa izmir ve dolaylarında selanik denir. Dönek ırkına mensup bir kuştur

İlker bu kuşu yakaladın mı ?

bursa mülakatınada benziyor

Yok mülakat değil dönek bir ırk çapraz veya kırıkda olabilir.

hayal_gemisi arkadaşım bu kuşu pazarda aldım.Dönek diye aldım ancak takla atıyo moralim bozuldu.

bu kuş dönek cinsidir. Bazı yörelerde selanik diye bilinir. Takla da atar dönme hareketini de yapar ama her dönek harika döner diye bir kural yok sanırım kuş da biraz kırıklık var gibi.

dönek ama bildiğim kadarıyla dönekler takla atmazlar,adı üstünde dönerler. kuşta kırmalık olabilir.

kuşun takla atması kırık olduğu anlamına gelmez eğer kuş fazla uçmamış salmada dar yerde uzun süre kaldıysa yani turp kaldıysa takla atabilir,benim damızlık kelebeklerimden bazıları takla atıyor ama fazla yükselmeden atıyor,kuş daha önce benim uçurduğum bildiğim kuştu kırık olmaları imkansız bu resimdeki kuşta dönek selanik cinsi bir kuş güzel bir kuşa benziyor hayrını gör arkadaşım...

İnş. dönek çıkar.Bu gün hep dışarıdaydı yükselmeden takla atıp iniyo.Kuş baya yatmış galiba.

dönek cinsine benziyo takla atması taklacı kuşlarla uçmasından dolayı oluyo daha önce başıma geldi bu kuşu beslersen sadece bu ırktan kuş besliceksin yoksa olmuyo...

Postaların yanına attım.

Qarijma' Alıntı:
dönek cinsine benziyo takla atması taklacı kuşlarla uçmasından dolayı oluyo daha önce başıma geldi bu kuşu beslersen sadece bu ırktan kuş besliceksin yoksa olmuyo...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri