Bu Kuşun Neyi Var :S (Resimli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ReplaXX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ReplaXX

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
taner kumral
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba Arkadaşlar

benim kuşuma bişey oldu kuşum nedense arka kuyruk kısmı doğru ne aşağıda bükük gibi duruyor yumurtlıcakmı veya kızgın erkekmi ne anlamadım resimleri ekliyorum yardımlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

• 12082009004.jpg
    12082009004.jpg
    896.5 KB · Görüntüleme: 1,232
  • 12082009009.webp
    12082009009.webp
    29.9 KB · Görüntüleme: 1,435
kuş yumurtlayacak olabilir ama başka bir şeyde olabilir genelde benim kuşlarda yumurtlamadan önce arka bel kısmı kalkar yumurtladıktan sonra kanatları düşer bir güne geçer (hepsinde olmaz)

böle kalktıktan kaç gün sonra yumurtlar peki normalde ona göre bekliyim ? genellikle bencede yumurtlıcak gibi ama anlamadım

ReplaXX' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar

benim kuşuma bişey oldu kuşum nedense arka kuyruk kısmı doğru ne aşağıda bükük gibi duruyor yumurtlıcakmı veya kızgın erkekmi ne anlamadım resimleri ekliyorum yardımlarınızı bekliyorum

Kuş Tipik şiddetli karın ağrısı belirtisi gösteriyor. E - Coli enfeksiyonu olabilir.

Eğer başını kaldıramıyor ve felçli gibi hareket ediyorsa kuşunuzun durumu kritik olabilir...

Baytril öneririm...

Saygılarımla

3 tane seçenek var
1 kuş yumurtucak olabilir o yüzden kırılmıştır beli
2 kuş kırılmıştır düşük bi ihtimal farkedersin zaten onu
3 bel kısmında ur çıkmıştır o yüzden kırılmıştır(başıma geldi)

eğer kuş yumurtlıcaksa öle oluyor ya peki kaç gün içinde yumurtluyor ama bazen düz dimdik duruyo bazen öle duruyo ama bazende dimdik duruyo yani ?

arkadaşlar demin gördüm kuş olduğu yerde oturdu yere kuyruğu yine yerde

kardeş aynı durum benim kuştada var
fakat benimkinin karnıda şiş hemde bayağı bir şiş
yalnız götüne baktım yumurta ağzında inşallah ikimizinkide yumurtlar ve ölmezler:)

inş amin diyelim nazar değmesin inş yavruları sağlıklı olurlar eğer yumurtlarlarsa..

senin kuşun karnında şişlik var mı

eğer yumurtlamadan dolayı kırılmışsa belleri merak etmeyin en fazla 2 gün içerisinde yumurtlarlar...

inşallah kardeş saolasın yorumlar için
inşallah dediğin gibi yumurtlarlar

krmpl' Alıntı:
3 tane seçenek var
1 kuş yumurtucak olabilir o yüzden kırılmıştır beli
2 kuş kırılmıştır düşük bi ihtimal farkedersin zaten onu
3 bel kısmında ur çıkmıştır o yüzden kırılmıştır(başıma geldi)

Katılıyorumm bende :evet:

bendede bir adet kısır bir beyaz kelebek var bugüne kadar 3 yumurtasını alabildim başkada yumurtlamadı ama onunda beli sürekli düşük allaha bin şükür sağlık açısındanda bir sorunu yok inşallahta olmaz pek fazla kafana takma ama kuşu eline alıp sağını solunu yoklamanı öneririm yani bak bi taraflarında yara vb. şeyler varsa falan dikkat et

Geri