Bu Kuşun Size Göre fiyatı nedir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülentvatansever
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bülent vatansever
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kemirgenler
Resimdeki Erkek Portakal Sarıyı satmak istiyorum .Fiyat olarak yardımcı olurmusunuz.

Ekli dosyalar

• IMG_0400.webp
    IMG_0400.webp
    258.7 KB · Görüntüleme: 1,879
  • IMG_0402.webp
    IMG_0402.webp
    166.1 KB · Görüntüleme: 1,945
oyununa göre degişir ama kostum olarak eskişehirde derneklerde mezatlarda sadece onun gibisini 25 30 ytl arasi ala bilirsin bu portakali ama oyunlu ve damari güzelse fiyat degişir tabiki

Çok güzel kuş.Portakallar benim hep beyenimi kazanıyo
Maşallah

bursada 40 50 arası gıdıo ,, ama artık eskısı gıbı pek ılgı goren taklacı cınsı deıll. kostumu ııı ;)

kuş sarı güzeli ama ayak ve kanat telekleri ve kuyruk beyazlığı daha net güzekse daha güzel olurdu ama fos kus değil maşallah.

adanada çifti 40 dan gider bu kuş tek 15

abıcım ılk once saygılar sunuyorumm kuşun duruşu cokk güzel kuyrukk kanat lar daha temiz cıksa daha ıyı olurmuss bıraz daha kapatmıss bu kusunn yasıı ve ucuşu konusunda bıraz bılgı verırsenn bende bu kusa yarasırr buu dişi var makaslı ucurmuyorum eke yavru almaya calısıyomm aldıgım yavrular pek tat vermedıı oynuyoo ama daha sonradan oyun bozuyoo yavrularıdaa anlamadımm belkı babadan dır dıye dusunuyorum bu kus hakkında bıraz bılgı verırsenn sevınırımm ____ yavruların oyun bozması hakkındada fıkırlerını paylasırsan benımle sevınırım a.e.o

30-40 eder oyununa göre tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri