bu kuşun türü cinsi ne acaba ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ReplaXX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ReplaXX

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
taner kumral
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
merhabalar

bu aşağıdaki kuşun türü ve cinsi nedir acaba bana alırken mardin kuşu dediler ama türü cinsi ve taklacı mı değilmi sölermisiniz acaba tepeli ve aşağıdaki kuşşş...

23072009003f.jpg

23072009004.jpg

23072009005.jpg

şimdiden teşekkürler yeni olduğum için ve siz bilen kişilere sormak istedim...teşekkürler..

Tam emin değilim ama van yöresinin böyle renklerde taklacılarını görmüştüm.Kırma bir süs kuşuda olabilir.Saygılar...

hafif ba yburt cins lerine benziyor bir cins daha var ama aklıma gelmedigi için söyliyemiyorum ama bana kalırsa mardin deil bu kus cok az ihtimal ucur gör bizede söle bizimde bilgimiz olsun eger beyazla arp veya beyaz eslerin dişisine erkk arap bindiyse böle cıkmıs olabilir :tamam:

Kuşun göz çevresi demkeçi andırıyor.
Ayağında toz paça var. Paça olmasa tipinden çorum çığlağı demekte mümkün.
İyice karışık olduğu belli.

slm arkdasım ben konyadan eğer bu güvercin kesin mardinse biz burda onlara yamalı felan diyoruz iyisi çok güzel oyun yaparlar

küçük odada oyunu görmedim ama aldığım kişi kesin oyunlu dedi baya atar dedi oyun...

Arkadaşım bu bence anası trakya tepeli beyaz babası kelebek büyük olasılıkla . Çünkü benim çoçuğun kümesinde buna benzer bir kuş var.yanlız mükemmel uçuyorlar.selamlar Ö PAPATYA

kuş daha yeni alışmasını bekliyorum yerlerine ama arkadaşımda söledi bu kuş güzel uçar bir aralar vardı dedi ama karışık bir şey söledi dediğiniz gibi trakya mardin bişey karışık ama güzel kuş yani uçuşuda çok güzel dedi... bunun

Geri