bu kuşun turu nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eminaklan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

eminaklan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emin aklan
Meslek
asker
İlgi Alanı
Kediler
fotolar iyi olmadı

Güzel bir Taklacı...

..........SİNAN ÖZTEKİN............

bu kuşu almayı istiyorum 30 a flan alıcam paçaları burdan az çıkmış duzgun çekemedik hayvanı yerinde durmuyordu

oyunuda varsa değer...
GÜZEL KUŞ...

............SİNAN ÖZTEKİN............

oyununu hiç gormedim bu bolgede çok şahin atmaca var çıkartamıyor kuşları

valla kardeşim ne kuşlar varki taklacı birde kostümlü hiç oyun yapmıyor ne kuşlar var paçası azda olsa saatlerce uçup oyun yapyor ben 15 tl ye miski aldım bir abimden kuşta o resimdeki gibi paça yok ama kuş saatlerce havada uçuyor yere geliyor fişkeliyor .... uzun lafın kısası kuşu izlemeden alma sırf kostümü alıcaksan o senin tercihin bana kalsa kuşu bir kere havada izlemek isterdim

ertugondes' Alıntı:
valla kardeşim ne kuşlar varki taklacı birde kostümlü hiç oyun yapmıyor ne kuşlar var paçası azda olsa saatlerce uçup oyun yapyor ben 15 tl ye miski aldım bir abimden kuşta o resimdeki gibi paça yok ama kuş saatlerce havada uçuyor yere geliyor fişkeliyor .... uzun lafın kısası kuşu izlemeden alma sırf kostümü alıcaksan o senin tercihin bana kalsa kuşu bir kere havada izlemek isterdim

Yanlış anlama sözüm sadece sana değil. KARŞIMIZDAKİ KİŞİ HAKKINDA BİŞEY YAZRKEN YAŞIN BAKALIM, MESELA BEN 17 YAŞINDAYIM 30-35 YAŞINDAKİ ADAMA kardeşim, bilader vs. DEMEM PEK HOŞ OLMAZ...

............SİNAN ÖZTEKİN..............

polllat' Alıntı:
ertugondes' Alıntı:

Yanlış anlama sözüm sadece sana değil. KARŞIMIZDAKİ KİŞİ HAKKINDA BİŞEY YAZRKEN YAŞIN BAKALIM, MESELA BEN 17 YAŞINDAYIM 30-35 YAŞINDAKİ ADAMA kardeşim, bilader vs. DEMEM PEK HOŞ OLMAZ...

............SİNAN ÖZTEKİN..............

uyardığın için teşekür ederim ama ağız alışkanlığı bazılar arkdaşım der bazılar dostum bazıları abi der ama illaki kardeşim dedim diye onun benim kardeşim olması gerekmez eyer kendini kötü hissettiyse karşı taraftaki abimiz kendisi bunu bildire bbilir (:

olsun biz ne olursa olsun saygımızı belirtelim. Ve bu konuyuda burada bitirelim...

..........SİNAN ÖZTEKİN............

sinan yanlışın var bence bu kuş mardin değil.Demkeş ya da angut.Bol paça,çift tepe,kırmızı gözler,iri vucut benim tezimi destekleyen Özellikleri :)

der1' Alıntı:
sinan yanlışın var bence bu kuş mardin değil.Demkeş ya da angut.Bol paça,çift tepe,kırmızı gözler,iri vucut benim tezimi destekleyen Özellikleri :)
angut veya demkeşin kanatları seslimidir bu kuşun kanatları sesli

Demkeşe benzettim ben de. Kanat sesi gür olur diye hatırlıyorum bir ara beyazlarından vardı.

bundada kanat sesi bayağı var ama hiç ole uçuruulmuşluğunu gormedim bir ara saldılar çatıya kadar çıktı işte bu

Performans kuşu değil zaten. Eski kümes ortağım sayesinde kümese girmişti. Yoksa bana hitap etmez yer kuşları... Taklacılarla kırsam bişey olur mu gibi performansa yönelik beklentilerin varsa, hiç uğraşma derim. Bol paça merakın varsa, onun yerine malatya taklacıları besle(iyisinden) performans açısından daha doyurucu olur.

taklacı diye alıcaktım ama almam bilgilendirme yaptığınız için saolun

bence demci

Geri