eminaklan
Üye
- Ad Soyad
- emin aklan
- Meslek
- asker
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ertugondes' Alıntı:valla kardeşim ne kuşlar varki taklacı birde kostümlü hiç oyun yapmıyor ne kuşlar var paçası azda olsa saatlerce uçup oyun yapyor ben 15 tl ye miski aldım bir abimden kuşta o resimdeki gibi paça yok ama kuş saatlerce havada uçuyor yere geliyor fişkeliyor .... uzun lafın kısası kuşu izlemeden alma sırf kostümü alıcaksan o senin tercihin bana kalsa kuşu bir kere havada izlemek isterdim
polllat' Alıntı:ertugondes' Alıntı:valla kardeşim ne kuşlar varki taklacı birde kostümlü hiç oyun yapmıyor ne kuşlar var paçası azda olsa saatlerce uçup oyun yapyor ben 15 tl ye miski aldım bir abimden kuşta o resimdeki gibi paça yok ama kuş saatlerce havada uçuyor yere geliyor fişkeliyor .... uzun lafın kısası kuşu izlemeden alma sırf kostümü alıcaksan o senin tercihin bana kalsa kuşu bir kere havada izlemek isterdim
Yanlış anlama sözüm sadece sana değil. KARŞIMIZDAKİ KİŞİ HAKKINDA BİŞEY YAZRKEN YAŞIN BAKALIM, MESELA BEN 17 YAŞINDAYIM 30-35 YAŞINDAKİ ADAMA kardeşim, bilader vs. DEMEM PEK HOŞ OLMAZ...
............SİNAN ÖZTEKİN..............
angut veya demkeşin kanatları seslimidir bu kuşun kanatları seslider1' Alıntı:sinan yanlışın var bence bu kuş mardin değil.Demkeş ya da angut.Bol paça,çift tepe,kırmızı gözler,iri vucut benim tezimi destekleyen Özellikleri