Bu kuşun türü nedir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baran52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

baran52

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Birtan Baran KIR
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
1 haftadır kuşlarımı uçuramıyorum hergün ağaçta öylece bekliyor almasından korkuyorum kuşları uçursam birşey yapar mı ?

Ekli dosyalar

• IMG_0906 (1024x768).webp
    IMG_0906 (1024x768).webp
    505.7 KB · Görüntüleme: 2,083
Bu kuş oradayken kuşlarını uçurmamanı tavsiye ederim. Ürkütüp kaçmasını sağla. Herhalde salmanda kuşlarını gördü veya seslerini işitti ve bekliyor.

Ürkütüyorum gidiyor 15 dakka sonra tekrar geliyor atmaca değil ondan daha büyük kanat açıklığı 1,5 metre var rahat

TORPİL GİBİ BİR SESLE ÜRKÜT BUNU HER GELDİĞİNDE TEKRARLA BİR KAÇ DENEMENDEN SONRA ARTIK ORAYA UĞRAMAZ

bunların pek güvercinle işi yok ama nihayetinde avcı kuş burdada çok benm kuş uçurduğum yerde dönüp bakmıyo bile biraz hantal kalıyo heralde ondan ... sen yne korkut onu gitsin başka yere..

Yarın torpil deneyecem bakalım inşallah gelmez bidaha aynı taktiği atmacaya denesem olur mu?

gökdoğana benziyor biraz canice olucak ama uzaylıya bir taş atmış bir milletiz şöyle büyükçene bir ytong fırlat sen :))
torpil 1-2 günlüğüne çare olur sana daha kalıcı çözümler lazım..

Kalıcı çözüm vurmakta çok büyük cezası var göze alamam onu :)

baran52' Alıntı:
Kalıcı çözüm vurmakta çok büyük cezası var göze alamam onu :)

Sakın vurma kardeşim. Doğal yaşamı bu.. Karnını doyuracak elbette. Sen sadece kuşlarını koru.. Avlanamayınca bir süre sonra avlanacağı yerlere gidecektir..

Resimdeki kuş Şahin(Buteo Buteo).
Doğanlardan daha hantal olduğu için sağlıklı güvercine saldırıp zarar verme ihtimali çok düşük.
Şahin'i araştırabilirsiniz.

Geri