Bu kuşun Türü ve Özellikleri Nedir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan delicem46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delicem46

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cem Pakaydın
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar bilen varsa lütfen bu kuş ne tür ve ne gibi özellikleri vardır acaba teşekkürlerr..

18112009436.jpg

18112009437.jpg

18112009438.jpg

18112009439.jpg

Kuş bence tip kırması bişey...

........SİNAN ÖZTEKİN........

polllat' Alıntı:
Kuş bence tip kırması bişey...

........SİNAN ÖZTEKİN........

bende öle düşündüm bi ara ama eminmisin polat kardes ? kanatlarında hafıf bole kıvrım gibi tuyler var bu tur bi kus gordum ama bu ondan mı acaba die merak ettım

O tüyler bence kuş bu aralar tüyden çıkmıştır falan ondandır çünkü bazen benim kuşlarda bazen tüyden çıkınca öyle oluyo. Ve kuşu gördüğümde direkmen bana tipi çağrıştırdı. Bence Tip+bişey kırması ama ne kırması bilemiyorum... Bu arada güzel, hayrını gör. Yakaladın galiba :)

.......SİNAN ÖZTEKİN.........

polllat' Alıntı:
O tüyler bence kuş bu aralar tüyden çıkmıştır falan ondandır çünkü bazen benim kuşlarda bazen tüyden çıkınca öyle oluyo. Ve kuşu gördüğümde direkmen bana tipi çağrıştırdı. Bence Tip+bişey kırması ama ne kırması bilemiyorum... Bu arada güzel, hayrını gör. Yakaladın galiba :)

.......SİNAN ÖZTEKİN.........

yok kardeş be dedem almıstıda gecen sene cok merakettım ya arastırıyorum cok tür var ulan bi turlu bulamadım bide içimde kaldı her dk aklımda :D banada tip gibi gelıo ama kırma oldugu belli.. bu arada tuyleri hep ole bu kusun yani bazı kus resımlerı gordum bunun gibi onlarda bole tuyu kalkık gibidi..

Bu kuşun o tüyü kalkıklardan olduğunu sanmıyorum... Her kuşta olabiliyo bu kadar kıvrım...

........SİNAN ÖZTEKİN.........

tip azman kırması. düz uçar.

polllat' Alıntı:
Bu kuşun o tüyü kalkıklardan olduğunu sanmıyorum... Her kuşta olabiliyo bu kadar kıvrım...

........SİNAN ÖZTEKİN.........

bak şimdi kardes bu resımdekı gibi kalkık demek istedim ole cok deil =))
brest6gm1yk2.jpg

bu kus tip kırması mı filo bolumunden aldımda kendıne ozel bi ismi varmı acaba ?

güzel yavru bakar en güzel özelliği bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri