bu kuşun turu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eminaklan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eminaklan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emin aklan
Meslek
asker
İlgi Alanı
Kediler

saol kardeş çok merak ettim ırkı ne diye

Bence gözlerine oranla bakarsak sanki filo ırktaki kuşların gözlerinden ve gaga falan filan postaya benziyor azıcık birazda taklacılık rengi taşıyor gibi bu hayvan Yani her kan var hayvanda nerdeyse gibi geldi

Ama tabi resim kalitesi düşük daha iyi resimler olsa güzel olurdu

Bana sanki taklacı-posta kırmasını andırdı...

............SİNAN ÖZTEKİN..............

evcil kumruya da benziyor ama bunun hakkında cok yorum yapılabilir ucuşu görülmeden yinede bir şey demek saglıklı olmaz kırma olma ihtimalide var sonucta pekte degerli bir cins degil en azından piyasada olan cinslerden degil saygılar

kuş cami yozlarının arasından tutuldu bakıcı olarak kullanılabilirmi ama kuş çok urkek kapıyı açmamala kaçması bir oluyor :D

sal gitsin o zaman yabanileşmiştir o.....

...........SİNAN ÖZTEKİN.............

Kardeş ben bu kuşu görünce direk aklıma bizim buradaki caminin bahçesindeki yabanilerin arasına karışmış kuşlara benzettim.sonrada sen camideki yozların arasında yakaladım deyince güldüm:)geçen gün cuma namazına gitmiştim.yabozların arasında bu senin kuşun aynısından tam 5 tane saydım inanki.kendi kendime herhalde yabozlaşmış bunlar dedim.yani anlıyacağın yabanilerden farkı yoktur.ama illada beslicem diyorsan bakıcı olarak kullanabilirsin.belli bir zamandan sonra...ama hastalık taşır bunlar kuşlarına zarar verir sal gitsin bencede!

aslında ben yakalamadım bir tanıdığımız yakalmış bize getirdi bende taklacıdır dedim ama çok urkek yarın salıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri