Bu makaracılar hangi cins

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan msö1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

msö1

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet özkan
Meslek
diş hekimi
İlgi Alanı
Kediler
Kıymetli arkadaşlar,
Bir hayvanat bahçesinde bu güvercinlerin bana makaracı oldukları söylendi.Benim bu konuda hiçbir bilgim olmamasına rağmen makaracı da beslemek istediğimden onları aldım.Bu güvercinlerin ne cins makaracı olduğunu bilen bir arkadaş var mı? Yardımlarınız için teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• makara 2.webp
    makara 2.webp
    613.1 KB · Görüntüleme: 1,939
HOCAM; DAHA ÖNCE BÖYLE MAKARACI GÖRMEDİĞİM İÇİN SADECE GÜLE GÜLE BESLEYİN.MAŞALLAH DİYORUM.

GAGALARI BİRAZ KISA, SANKİ BASKALARI ANIMSATTI BANA. HAYIRLI OLSUN.

Türker bey cevapladığınız için sağolun.Belki de makaracı değildirler

HOCAM; UÇURDUĞUNUZ ZAMAN BELLİ OLACAK SANIRIM..

YİNE DE, ÇOK GÜZEL OLDUKLARINI DÜŞÜNÜYORUM.

Trakya yerlisi ile Baska(İzmirde Bango)denilen kuşlardan kırılma gibi.

bencede baska kırığına benziyor. güle güle besle güzel görünüyorlar.

Taner ve Yusuf bey yardımlarınız için teşekkür ederim.

Kırma değil yabancı birkaç sitede bunlardan görmüştüm. Bir tür makaracıydı yanılmıyorsam fakat adını hatırlayamadım.

Hüseyin bey cevapladığınız için sağolun.Bunları Kıbrıs rum kesminden aldım,bu nedenle dediğiniz olabilir.

trakyanın alabadem kuşlarına benziyor..

Nurettin bey cevapladığınız için teşşekkür ederim.Yavrularını alıp onları uçurmayı düşünüyorum.

bunlar makaracı değildir. alakası bile yok. bunlar titrek boyunludurlar ve avrupada bunlara mookie derler. saygılar...

gökhan bey cevabınıza teşekkür ederim.Hakikaten heyecanlandıkları vakit boyunları titremektedir.Sanırım yanlış güvercinler aldım.

kıbrısta yaşıyorsunuz sanırım. makaracı isterseniz bende beyaz bulgar makaracılarından var

Gökhan arkadaşımızın bunların makaracı olmadıklarını söyledikten sonra,onları yeğenime verdim ve gökhan arkadaşımızdan iki beyaz bulgar makaracısı aldım.Şu anda taklacılarımla beraber besliyorum,alıştıktan sonra inşallah onları uçuracağım.

msö1' Alıntı:
Gökhan arkadaşımızın bunların makaracı olmadıklarını söyledikten sonra,onları yeğenime verdim ve gökhan arkadaşımızdan iki beyaz bulgar makaracısı aldım.Şu anda taklacılarımla beraber besliyorum,alıştıktan sonra inşallah onları uçuracağım.

Ekli dosyalar

• makara.webp
    makara.webp
    106 KB · Görüntüleme: 1,305
  • makara 3.webp
    makara 3.webp
    352.3 KB · Görüntüleme: 1,333
erkek olan daha tüy değişimine girmedi. tüyleri değişip yeni tüyleri çıkınca filinta gibi delikanlı olacak Mehmet bey :)

Geri