BU NASIL BİR HASTALIK?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gfbilker58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

gfbilker58

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İlker Ucar
Meslek
Grafik Tasarım
İlgi Alanı
Kediler
ARKADAŞLAR SÜPER Bİ ÖN TEPE DUMANLIM VAR ODADA 3- 4 TANE VURUYODU AMA ŞİMDİ NE OLDUYSA TAKLA BİLE ATMADAN YERE DÜŞÜYO.LÜTFEN YARDIM EDİN!!

Nasıl düşüyo yani? Siz elinizle havaya atıyorsunuz kanat çırpmıyo mu? Yani detayları anlatırsanız belki yardımcı olabiliriz...

..................SİNAN ÖZTEKİN........................

ben elimle havaya atıyorum kanat çırpıyo ama hiç yükselmeden yere çakılıyo

Kanatlarını kontrol et ur falan var mı? Yada kanat telekleri tam mı? kuş tüyde olabilir.... Kuşu hiç bantladın mı?Kanatları tutulmuş olabilir....

:..........SİNAN ÖZTEKİN............

kanatlarında ur falan yok.kanatlarıda tam.kuş tüyde diil.kuşu hiç bantlanmadı.

aynı bu şekilde bi beyazım vardı o zaman bilmiyoduk kuşun böle olduğunu kuşu diktik kuş yere düştü biz gidene kadar kedi yedi kuşu.
bu nasıl bişey nasıl bi hastalık!!

bu dediğim kuş çok oyunlu bi kuş ölen beyazımda öleydi

Kuş yere çalkıldığına göre dolamaya yani sık taklaya girmiş desem takla atmıyo diyosun şimdilik benim aklıma başka bişey gelmiyo...

..........SİNAN ÖZTEKİN...........

kuşun kanadını kontral et eğer derinin altı siyahlaşmış ise kuş kanadını bir yere vurmuştur ben bunu kendi kuşumda gördüm bir iki güne geçti kuş uçamadan düşüyodu hafif bir şişlikte olabilir

kuşun sol kanadının orta eklem yerinde morarma ve biraz şişlik var diğer sağ kanadında yok

KUş kanadını bir yere vurmuş bende 2 tane öyle kuş var uçuramıyorum damızlık olarak kullanıyorum bence sende öyle yap. Ama yinede inşallah seninki geçer...

.............SİNAN ÖZTEKİN..............

eğer büyük bişey değilse geçer benimde en iyi kuşumda oldu takla atarken oluyor inş. geçer

kuşun sağ kanadının orta eklem yerinde bi yeşillenme var

Arkadaşım sen en iyisi kuşu fazla geç kalmadan veterinere götür....

.............SİNAN ÖZTEKİN.............

evet arkadaşım yeşillendikten sonra benimki geçti ama seninki geçermi bilmiyom

valla bilmiyorum dahada köyüleşti nerdeyse kanat çırpmadan düşüyo artık

kuş tüğe girmiş olmasın?

yok tüyde diil.nese şimdi biraz daha iyi oldu kuş en azından kanat çırpıyo ama hiç takla atmıyo.

bişey sorucam arkadaşlar çok oyunlu kuşlar var bende bıraktında 2 3 gün dışarda kalıyo bunları uçurmayınca kanadında bir problem olurmu tutulma vb.

gfbilker58' Alıntı:
yok tüyde diil.nese şimdi biraz daha iyi oldu kuş en azından kanat çırpıyo ama hiç takla atmıyo.

bişey sorucam arkadaşlar çok oyunlu kuşlar var bende bıraktında 2 3 gün dışarda kalıyo bunları uçurmayınca kanadında bir problem olurmu tutulma vb.

Olabilir hatta çok zaman uçurmazsan ur bile çıkabilir bana klalırsa ne olursa olsun arada bir uçur en azından çatıya falan çıksın kuş bende de var öyle kuşlar uçuruyorum İnşallah başlarına kötü bişey gelmez...

.......SİNAN ÖZTEKİN........

kanadındakı bır rahatsızlıktan oturu kus yere dusuyor.beklemede kal kardesım kusu ucurma.kanadını kontrol et ur baslangıcı olabılır.bu da salmonella kaynaklıdır.beravit b12 ,vita form ve karısık yem ver.ınşaallah ıyılesır..

Geri