bu ne cins güvercin???!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ertugondes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ertugondes

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emir öndeş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bu ne ırk bi göüvercin ve erkekmi dişimi olduğunu sölermisinz

Ekli dosyalar

• Görüntü019.webp
    Görüntü019.webp
    126.7 KB · Görüntüleme: 1,669
  • Görüntü023.webp
    Görüntü023.webp
    128.4 KB · Görüntüleme: 1,610
  • Görüntü039.webp
    Görüntü039.webp
    140.5 KB · Görüntüleme: 1,647
kuş galiba kelebek mavi kafa kuyruk ama lekesiz güzel kuş

ewt mavi kafa mavi kuyruk kusujn güzel lekesiz bendede vardı cok güzel yüksek ucar

valla bnada yeni geldi nasıı uçar bilmiom 1 hafta içinde salsm kaçarmı

Bİlader kuş kelebek. Mavi kafa kuyruk çok iyi uçar. Hemde lekesiz maaşallah güzel kuş. Ne zaman alışacağı sana bağlı rahat ettirirsen ve kuş çok yakında birinin değilse 1 günde bile alışma ihtimali var yok rahat ettiremezsen kanadınıda çeksen kaçar..

SİNAN ÖZTEKİN

kardeş benim favorilerimin 2. sırasında gelen bir kelebek lekesizde cok güzel bir kuş ama aldığın yerde pek fazla iyi bakılmamış galiba kuyrukları falan sen yol kuyruklarınıda güzel güzel taze taze kuyruk cıksın hayvandı çırçırlı kuyrukları kuşu çok çirkin gösteriyor

Kelebek ise, bel -kuyruk üstü bezesi olması tercih edilmez. uysal olurlar.yükseğe çabuk çıkar 10- 20 dk içinde de yüksekten aşağı (pırıltı gördüğü zaman ) geniş dairelerle dik olarak aşağıya doğru dönerek inerler. arama motorundan kelebek cinsi güvercinlere bakman, benim anlattıklarımdan daha faydalı olacaktır. kuyruk tel sayıları 14 olarak hatırlıyorum. EMİR :slm: :?

sağlık olsun...

SİNAN ÖZTEKİN

Kardeş ßaşı sertmeLi Kara Kuyruk ßu

arkdaşlar peki bunu anladım bunun gibi sahibinde kafası turuncu kuyruğu aynı bunun gibi kafası kırmızı yine kuyruğu böle o baa tuhafıma gitti

Geri