Bu nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mkat45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

mkat45

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ismail çalık
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaşlar 2 haftada 12 Güvercin kaybettm. Nasıl biliyor musunuz. Bnde anlamadım Kümesde Galiba Fare Var Yani hep yaru güvercinleri alıp çekiyor öldürüyor,ve biraz yiyor bırakıyor bıktım ölü atmaktan ben folluklardan oldugunu düşünüyorm. İlk bnm kafesten bir yumurta yeri vardı orada 2 yavru vardı baya büyüdüler bnde kafesi aldım oradan attım işime yaramıcak diye çünkü yeni folluk getirmiştm neyse attm işte dier gün fare birini öldürmüş baya bi zorlamş sanırım yerlerde kanatlar vardı bir sürü kümesin hemen dışında köpk var aldıgı yavru güvercini sıkıştırarak kapısının ardından geçirmiş ve bırakmış köpekten dolayı galiba ama köpek bir şey yapmamış. dier gün işte kardeşini öldürdü yerde kanlar vardı bunu yememiş sadece öldürmüş. 1 hafta oldu ve bugun sabah kümesi açtım yine postaların yavrusunu öldürmüş. o yavrularda yerde idi sadece birini öldürmüş çekip. biri duruyor ama onun gitmesine izin vermeyecegm onu yüksek kasanın içine koydum annelere besler inş orada. Kümesim bu.

Sizce bunu yapan faremidir. ?

Bunlara Nasıl çözüm bulabiliriz.

Ekli dosyalar

• Kümes 1.webp
    Kümes 1.webp
    130.8 KB · Görüntüleme: 1,278
  • Kümes 2.webp
    Kümes 2.webp
    136 KB · Görüntüleme: 1,270
  • Fotoğraf0271.webp
    Fotoğraf0271.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,240
Valla bana da pek bir ihtimal yok fareden başka gibi geldi. Ama kurtulmak için ne yapılabilir diye sorarsan orasını bilemiyorum.

gögsü parcalanmışsa fare dir. eğer fareyse tüm deliklei bulup kapamalısın...

Ewt gögsü parçalanmış. Delikleri anca güzelce betonla sıvamam lazım baska bir şey yaparsam yinee açar.Gerek yok artık ama kuşlar artık yüksek yerlere yumurtladılar yavrular yeme düşene kadar inmezler aşagı ayrıca yeni limon kasası alacagım 15,20 tane daha.

farenin sıçrama mesafesi çok yüksektir, yukarıda olması birşey değiştirmeyebilir, elinizden geleni yapın bence.

Bunu ögrendigm iyi oldu sıplayacaklarını sanmıyordm. kum ve çimento alıp kümesi sıvayacagm hem temizlenmiş olur. yeni fotolarıda atarm.

mkat45' Alıntı:
Bunu ögrendigm iyi oldu sıplayacaklarını sanmıyordm. kum ve çimento alıp kümesi sıvayacagm hem temizlenmiş olur. yeni fotolarıda atarm.

dostum bildiğinden şaşmayacaksın eşeğini sağlam kazığa bağla gerisini Allah' a havale et.

Abi fare hem sıçrar hemde duvarda yürür fareden kaçış yok yuvalık kümesin tavanında olsun yine girer.kümesi boşaltıp delikleri tıkamaya bak.

Kardeşim oduvarı baştan sonra sıva ve kireçle bunları seninde bileceğin gibi kuşlar varken yapma kuşları bi arkadaşına ver kümesi iyice bir yap sonra en alttaki follukları kapa giriş yerlerine tahta çak yerden uzak olsun folluklar

DELİKLERİ TIKARKEN BİR DE YEMLİK TEDARİK ET..

GECMİŞ OLSUN İSMAİL ESASEN BİRAZDA BU TÜR KONULARI İYİCE OKUYUP BİLGİLENSENİZ DAHA FAYDASINI GÖRÜRSÜNÜZ

HER KES KUS BESLER AMA KUSCU OLABİLMENİN YOLLARINI ÖGRENMENİZ ÇOK ÇOK DAHA ÖNEMLİ HER SEYİ BASA GELDİGİ ZAMAN ÖGRENİYORSUNUZ ELİNİZİN ALTINDA ÇOK GÜZEL FAYDALANACAGINIZ BİR NİMET VAR ZAMAN AYIRIN UGRASIN ÇALISIN BİRAZCIK TEKRAR GEÇMİS OLSUN

LAGIM FARESİDİR O

Geri