Bu posta güvercin ırkı cinsi nerede yetişir tam bilgi lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kostumsebappostacı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Rahman SAATCILAR
Meslek
Anahtar - Çilingir Ayrıca Kostüm şebap Postacı
İlgi Alanı
rj5n.jpg

Re: Bu posta güvercin ırkı cinsi nerede yetişir tam bilgi lü

israil postası diye biliyorum.

bunu ıstanbulda markacı fıkret adında bırı yetiştiriyor ,elınde kırmızı kanat mardın kırmızı kafa budapeşte ve bu postalardan var bıldıgım kadatrıyle tk na 200 yada 300tl ıstıyor stede adresı telefonu var araştır :heyo: :heyo:

Ekli dosyalar

• 208005_105968862820618_100002225153530_60454_1683230_n.webp
    208005_105968862820618_100002225153530_60454_1683230_n.webp
    18.8 KB · Görüntüleme: 2,451

Araştırdım şahısı buldum görüştüm satında aldım yanlız ben fiyatını yada kimin sattığını sormadımki üstadım bu mesajı neden yazdınız anlamadım ? Gereksiz olmuş bence ...

Evet dostlar bu ırk güvercini hakkında bilgi topluyorum bilgisi olan varmı kuşun ırkı nedir nereye aittir tam adı nedir v.s. tam bilgi lütfen.

Şimdiden teşekkürler.

üstaDIM SENIN KONU BAŞLIGINI NE YAZDIGINA BAK İSTERSEN nerede yetişir diye sormuşsun bende nerede ve kımde dıye yazdım sen bu postalardan almak ıstedıgın için fiyatlarını ve ne kadara gittigini söylemek istedım :asla: ama sen ynlış anlamışsın sen alıcı degılsen nerede yetiştigini ve tam bılgılerını nıye sordum senın kızıcagını bılseydım hiç fıyat yazmazdım :asla: ama yenede yardımım dokundıusa kendı adıma sevinirim üstadım :sinirli: :sinirli: :sinirli:

orjinal posta degil 10 km uzakliktan kumesine geriye kesinlikle gelmez bunlar...

Sen ne diyorsun yahu ben uçuruyorum 1 saatten fazla uçuyor bursadan istanbula geldi orjinal değilmiş ney orjiinal değil sahtesi orjinali sende varsa alak değerine boş boş bilmeden konuşmayın arkadaşım. Orjinal saf kan posta cinsi güvercindir. Irk hakkında daha fazla bilgiye sahip dostlar yazarsa memnun olurum bilmeyenler konuya yazmasınlar gereksiz münakaşa etmiyelim konu açık ve net bilgi edinmek istiyorum güvercinler ile ilgili.

Saygılar,

Bu fikret benim komşum olur. Bu arkadaş istanbul edirnekapı kuş pazarında marka ve ilaç satar. bir de yurt dışından bulup getirdiği değişik cins kuşları çoğaltıp satar. bu renkli kanat postaların menşei hollandadır. şimdi istanbuldada var. sarı kanat, kara kanat, pal kanat vs...

Geri