BU POSTALARDAN ÜMİTLİYİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kosavali4545
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
koray rebii geniş
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kemirgenler
Ben yarışlara katılmak için bir kaç çift posta edindim. gerçi soylarında yarışmış kuş varmı bilmiyorum deneme yanılma yöteniyle başarıyı yakalamak istiyorum.hedefim 2010 yılı yarışları eger nasip olursa eşliler ve yavrularının resimlerini ekliyorum

Ekli dosyalar

• 100_1184.webp
    100_1184.webp
    958.6 KB · Görüntüleme: 1,662
  • 100_1183.webp
    100_1183.webp
    629.7 KB · Görüntüleme: 1,608
  • 100_1182.webp
    100_1182.webp
    457.9 KB · Görüntüleme: 1,583
bunlar diger fotoları

Ekli dosyalar

• 100_1144.webp
    100_1144.webp
    369.5 KB · Görüntüleme: 1,558
  • 100_1158.webp
    100_1158.webp
    533.3 KB · Görüntüleme: 1,659
  • 100_1159.webp
    100_1159.webp
    471.1 KB · Görüntüleme: 1,624
birkaçtane daha size

Ekli dosyalar

• 100_1162.webp
    100_1162.webp
    509.1 KB · Görüntüleme: 1,604
  • 100_1161.webp
    100_1161.webp
    504.9 KB · Görüntüleme: 1,584
  • 100_1154.webp
    100_1154.webp
    520.7 KB · Görüntüleme: 1,582
Mrb hemşerim nasılsın iyimisin inşallah sonu ıyı olur.Bende yarış postası işine meraklıyım ama uçurma şansım fazla yok hep heveste kalıyor.İnşallah damarlı bir kuş bulursunda guzel başarılar alırsın iyi gunler. :heyo:

Başarılı olursunuz inşallah....
kuşlar güzel.........

Emek verince olmaz diye birşey yok.Uçmucak kuşta uçar yarışmıcak kuşta yarışır.Ama kuşları kümese atıp yemini verip kuş bakıyom dersen hiç bişey yapamazsın.

usta ilk resimdeki cift ve yavrular iş yapar alattakilerden falz emin deyilim ama kuşları anltremana sok her gün bi gün 5 dk kamı uctular diyer gün 10 öteki gün 20 diyer gün 30 bu böyle uzasın taki 2-3 saat ucsunlar kümeye girip gözden kaybolsunlar baya uzaklaşsınlar ondan sonra bekle gelirlerse o zman yarış kazanırsın ama kuşlar her zman atremanlı olsunlar bunlar yarışa girecek postalar icin cok önemlidir inşallah bol yavru alırsın bu arada bir cift postayla bir cift hünkariyi takas yaparmısın özel cvp bekliyorum ama dediklerimi önemse olurmu senin ve kuşların icin daha iyi olur !!!

postanın gagası ve büyüklüğü en öneli şey bence ve sende kuşlarını seçerken bunlara bakarken seçmişsindir umarım ben postaların belgesellerini izledim gagaları yön bulmaları için en önemli şeymiş yani burnu ne kadar büyük olursa yönünü o kadar cabuk bulurmuş çünkü manyetik demir parçaları varmış mikroskobik küçüklükte dünyanın manyetik alanından yararlanarak buluyorlarmış yollarını hadi hayırlı yavrular hayırlı yarışlar sen kuscular.com'daki gururumuzsun xD

BENCEDE POSTALAR FENA DEYİL İNŞALLAH BEKLENTİLERİN BOŞA CIKMAZ : :tamam:

abi inş birinci olursun :oley:

arkadaşım slmlar ilk olarak yavru yetiştirdiğin ve yarışacağın kuş kümeslerini her gün temizlemelisin ben açıkçası kümesini yarışçı kümesi olarak göremedim ikincisi yarışacagın kuşa mutlaka marka tak üçüncüsü yem ve girit olayına dikkat et yemi mutlaka iyi yerden temiz ve tozsuz olarak al ve ihtıyacı olan vitaminleri içeren yemler ver ben senin bu kuşlarla başarılı olacağına inanıyorum ama mutlak temizliğe çok dikkat et nasıl sigara içenle içmeyen bir insan fark ediyorsa tozsuz ve temiz bir kumesten çıkan kuş mutlaka fark edecektir saygılar

selam arkadaşım kuşlarının maşallahı var ama 2.sıradaki maviye iyi bak o farklı.iyi yavrular alman temeninisi ile.saygılar.

slm.arkadaşım bende posta besliyorum ama yarışmalara girmeye fırsatım yok fakat yarışan arkadaşlara verdiğim yavrular derecelere girdikçikçe bu işi öğrenmeye başladığımı anlıyorum.nacizane fikrim:ilk resimdeki çakmaklı erkek çok güzel ondan faydalanabilirsin fakat diğerleri için aynı şeyi söyleyemem,yarışmalara katılmak için uzun yol ve kısa yol uçabilecek postaların olması lazım ikisi birbirinden çok farklı sakın karıştırma,ve en az 30 adet postayla yarışlara başlaman lazım kaybolanların yerine koyabilmen için.saygılarla..........postacı laz ali.

arkadaşım postaların yarış kuşuna pek benzemiyor.yanlış anlama kısa mesafe için ok ama uzun mesafeler için pek ümitli olma bence.artı kümesin yarış kuşu için pek iç açıcı değil.yinede ben hevesini kırmayayım azimli sıçan taşı deler derler.inşaallah dereceler yakalarsın başarılar dilerim.

Geri