BU POSTANIN CİNSİYETİ NEDİR ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pasovski
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

pasovski

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emir Paşov
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Erkek diye aldım dişi postamla 1 hafta eşhanede kaldı, fiğ kendir falan verdm kızışsın diye eşlenmedi . kümeste duruyor 1 haftadır bir kere bile ötmedi tüm kuşlarım azgın olmasına rağmen. Dişimi yoksa ?

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0281.webp
    Fotoğraf0281.webp
    362.6 KB · Görüntüleme: 814
  • Fotoğraf0283.webp
    Fotoğraf0283.webp
    240.6 KB · Görüntüleme: 828
Kuş Dişiye benziyor kardesim, bide erkekle kapat bunu bakalım ne olucak.

albasansefa' Alıntı:
Kuş Dişiye benziyor kardesim, bide erkekle kapat bunu bakalım ne olucak.
abi dişiyle ufak eşhanedeydi yanlarına bi erkek alıpp koydum bugün, 1 saat sonra baktım kaplanla eş tutuyodu erkek en son öpüşüyolardı

bencede dişiye benziyor

Postalar sadık kuştur. Önceki eşini unutmalı sonra yeni eşe atmalısın. Bendede bi tane vardı 1 ay kaldı sesini duyamadım. Bir arkadaşıma verdim 1-2 da orda kaldı hala ötmüyor dişi değil. Sabır etmek lazım bazı kuşlar kolay kolay çift olmuyor.

r1_primo' Alıntı:
Postalar sadık kuştur. Önceki eşini unutmalı sonra yeni eşe atmalısın. Bendede bi tane vardı 1 ay kaldı sesini duyamadım. Bir arkadaşıma verdim 1-2 da orda kaldı hala ötmüyor dişi değil. Sabır etmek lazım bazı kuşlar kolay kolay çift olmuyor.
bu konuda sana katılıyorum ama kuş çok fena damarlı abi 1 aydır bende her saldığımda kaçmak istiyo korkuluklara atlıyor falan rahatıda yerinde ama . 1 ay daha bekliycem yavru alamazsan böyle damarlı bi kuştan salıcam, gitsin eski yerine

kus erkek kafayapısı gayet güzell elinden cıakrtma bu aylarda eş tutumaması normal daha mart nisan a kadar vakti var. hem postalar kapatılgı gün eş tutmaz kolay kolay

Geri