hakanfiliz
Üye
- Ad Soyad
- Hakan FİLİZ
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alger' Alıntı:Muharrem abi Bozdumanlı kirli mi yoksa bozdumanlı da olabilir mi?
Teşekkür ederim.Muharrem abi.Dumanlılarımın altından normalde dumanlı kirli,silik dumanlı,dumanlı geliyor fakat böylesini ilk defa gördüm.Dumanlılara göre açık renk tonu var.kuscu_marik' Alıntı:ANKARA DEYİMİ İLE BOZDUMANLI KİRLİ DERLER HAKAN KARDESİM MASALLAH GÜLE GÜLE BESLE
Kadir abi biraz daha büyüdüğünde resmini eklicem yine.Fakat donuk sinekli değil diye tahmin ediyorum.Beli beyaz ve renk tonu daha açık.Khalid' Alıntı:Maşallah Hakan çok sağlıklı büyümüş.
Samsun'da da donuk sinekli derler.
Güzel günlerde büyütüp uçurman temennisiyle...
Khalid
Teşekkürler Feyyaz abi.İleri doğru tekrar eklerim resimlerini.DERVİŞ' Alıntı:bi tüye girsin, bence mor veya nohudi bile olabilir. Ama şuan buralarda bi isimlendirmesi yok.
Teşekkür ederim.Neslinde ne varsa onu verir.Renk olarak neslinde ne var onu merak ettim.Kardeşinin dumanlı olduğu ortada fakat bunun nasıl isimlendirildiğini merak ediyorum.Yardımcı olan herkese teşekkürler.Daha güzel bir fotoğraf burda daha net anlaşılır.kuscu_marik' Alıntı:kus neslinde ne var ise oyun olarakda renk olarakda aktarırbu genlerle kanla alakalı bir durum gayet normal
bazende rengini verir oyununu vermez oyununu aktarır rengine vermez ama hepsindende önemlisi
renkden sekilden ziyade kusun içindekidir ne verdigi ne kadarını verdigi devamlılıgı nereye kadar olduguyla alakalıdır
güle güle besle hakan kardesim paylasım için tesekkürler
saygılar
Tesekkürler.[email protected]' Alıntı:MAŞALLAH
Abi bozdumanlıymış ben bilmiyordum.Biz ballı deriz bursada.mazidenbiri' Alıntı:hakan merak ettim bozdumanlının bursadaki ismi ne
a.s benim kendi yavrum.54kartal54' Alıntı:S.a kardeşim sen bu kuşu neredenbuldun