Bu renge ne derler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakanfiliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

hakanfiliz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan FİLİZ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Dumanlılarımın altından böyle bir renk geldi.Bu renge ne derler.Aydınlatırsanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• 2012-09-13 18.06.07.webp
    2012-09-13 18.06.07.webp
    619 KB · Görüntüleme: 1,948
ANKARA DEYİMİ İLE BOZDUMANLI KİRLİ DERLER HAKAN KARDESİM MASALLAH GÜLE GÜLE BESLE

Maşallah Hakan çok sağlıklı büyümüş.
Samsun'da da donuk sinekli derler.
Güzel günlerde büyütüp uçurman temennisiyle...
Khalid

bi tüye girsin, bence mor veya nohudi bile olabilir. Ama şuan buralarda bi isimlendirmesi yok.

Muharrem abi Bozdumanlı kirli mi yoksa bozdumanlı da olabilir mi?

kuscu_marik' Alıntı:
ANKARA DEYİMİ İLE BOZDUMANLI KİRLİ DERLER HAKAN KARDESİM MASALLAH GÜLE GÜLE BESLE
Teşekkür ederim.Muharrem abi.Dumanlılarımın altından normalde dumanlı kirli,silik dumanlı,dumanlı geliyor fakat böylesini ilk defa gördüm.Dumanlılara göre açık renk tonu var.
Khalid' Alıntı:
Maşallah Hakan çok sağlıklı büyümüş.
Samsun'da da donuk sinekli derler.
Güzel günlerde büyütüp uçurman temennisiyle...
Khalid
Kadir abi biraz daha büyüdüğünde resmini eklicem yine.Fakat donuk sinekli değil diye tahmin ediyorum.Beli beyaz ve renk tonu daha açık.
DERVİŞ' Alıntı:
bi tüye girsin, bence mor veya nohudi bile olabilir. Ama şuan buralarda bi isimlendirmesi yok.
Teşekkürler Feyyaz abi.İleri doğru tekrar eklerim resimlerini.
Erkek bu dişiside dumanlı.

Ekli dosyalar

• 2012-05-01 17.44.20.webp
    2012-05-01 17.44.20.webp
    904.5 KB · Görüntüleme: 1,938
kus neslinde ne var ise oyun olarakda renk olarakda aktarırbu genlerle kanla alakalı bir durum gayet normal

bazende rengini verir oyununu vermez oyununu aktarır rengine vermez ama hepsindende önemlisi

renkden sekilden ziyade kusun içindekidir ne verdigi ne kadarını verdigi devamlılıgı nereye kadar olduguyla alakalıdır
güle güle besle hakan kardesim paylasım için tesekkürler

saygılar

kuscu_marik' Alıntı:
kus neslinde ne var ise oyun olarakda renk olarakda aktarırbu genlerle kanla alakalı bir durum gayet normal

bazende rengini verir oyununu vermez oyununu aktarır rengine vermez ama hepsindende önemlisi

renkden sekilden ziyade kusun içindekidir ne verdigi ne kadarını verdigi devamlılıgı nereye kadar olduguyla alakalıdır
güle güle besle hakan kardesim paylasım için tesekkürler

saygılar
Teşekkür ederim.Neslinde ne varsa onu verir.Renk olarak neslinde ne var onu merak ettim.Kardeşinin dumanlı olduğu ortada fakat bunun nasıl isimlendirildiğini merak ediyorum.Yardımcı olan herkese teşekkürler.Daha güzel bir fotoğraf burda daha net anlaşılır.

Ekli dosyalar

• 2012-09-18 14.29.14 (Geniş).webp
    2012-09-18 14.29.14 (Geniş).webp
    156.8 KB · Görüntüleme: 1,901
  • 2012-09-18 14.29.11 (Geniş).webp
    2012-09-18 14.29.11 (Geniş).webp
    166.5 KB · Görüntüleme: 1,819
MAŞALLAH

S.a kardeşim sen bu kuşu neredenbuldun

mazidenbiri' Alıntı:
hakan merak ettim bozdumanlının bursadaki ismi ne
Abi bozdumanlıymış ben bilmiyordum.Biz ballı deriz bursada.
54kartal54' Alıntı:
S.a kardeşim sen bu kuşu neredenbuldun
a.s benim kendi yavrum.

Herkese merhaba bi sorum olucak istanbulda kuş besliyorum burda bazı kişiler oyun kuşunda tırnak üstü olduğunda kuşu küçümsüyorlar bana göre oyun kuşu görevini yapsın sazı sözü mühim değil ben tırnak üstünün bi önemi varmı bunu öğrenmek istiyorum ??

Abi Öyle kuşçular mükemmeli arıyolar oyunu iyi olsun yeter kostum kuşu bakmımıyoruz oyun kuşu bakıyoruz neymiş tepesi bozukmuş tırnak bozukmuş normalde 500 lira ama tepe bozuk diye 100 lira ne alaka kostum kuşunda kostume bakarsın ama oyun kuşunda oyununu iyi yapıyosa kuşun kostumune bakmam Saygılar Mustafa

İstanbul'da " KULA " derler hocam.yavrularınız maşallahı var güle güle besleyin.

Boz duman benekli yada sari duman benekli der ankara, kirsehir kul der, istanbul krem benekli yada humey der

Geri