makturk
Üye
- Ad Soyad
- Mahmut AKTÜRK
- Meslek
- Kamu Personeli
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkin2' Alıntı:KARAKANAT MİSKİ
danube' Alıntı:ATLASİ diye kafadan atma bir isim takmışlar ama bunun rengi kapalı Çakmaklı, Urfalı hallo ya sorun 20 sene evvel Ankaraya çok getirdi bunlardan.
danube' Alıntı:Silopiden Hüseyin ALKIŞ ta var.Telefon numarasını güvercin forum 2007 den bulabilirsin.
Abi 1. foto değilde 2. sindeki kuşun eli ayağı oynamıyacakmış gibi değil.Ben diyorum ki besleme ve uçurmayla alakalı dikkat edilirse o kuşta oynar sence ?danube' Alıntı:Oyun bekleme,oyunlusunu bulabilirsen diyecek bir şey yok..
danube' Alıntı:kuşun oyunu elinden ayağından anlaşılmaz,bu kuş oyun kuşu değil,bu kuş en fazla bir şebab kadar oynar.Ben bunlardan 25 sene evvel besledim uçurdum......İstediğin kadar uçur damarında oyun yoksa olmaz bu iş...
alger' Alıntı:Karakanat doğru ama çakmaklı yanlış. Çakmakları nerede? Bence Karakanat Miski illa göğsü bal rengi olacak diye bir kaide yok ki.
EVET HALLOYU TANIRIM CEBECİ DÖRTYOLDA DÜKKANIDA VARDI GETİRDİKLERİNİN YERİNE ÇOK ÇOK KALİTELİ KUSLAR DA GÖTÜRDÜ OYUN KUSUNUN KIRILMASINDA RENKDİ SEKİLDİ HALLO NUN GETİRDİKLERİ KUSLAR ÇOK ETKİ ETTİ ANALSILDI AMA ÇOK GEÇ KALINDIdanube' Alıntı:ATLASİ diye kafadan atma bir isim takmışlar ama bunun rengi kapalı Çakmaklı, Urfalı hallo ya sorun 20 sene evvel Ankaraya çok getirdi bunlardan.
*danube' Alıntı:Hallo Ankaradan 3 adet kuş götürdü , Bunlardan bir çifti Araptı ,Bir taneside Satılmışın dükkanın en üst katında kuş besleyen Polis Osmandan kendi getirdiği Miro dişiyi(Miro dişi burada çok güzel bir performans göştermişti) götürdü, ben başka bilmiyorum.Araplarda Ankaradan bir arkadaşın kuşlarından soyu hala o arkadaşta duruyor.
Kuşların kırılmasında sanırım oyun kuşu sahiplerindeydi hata.
BİLGİLENDİRMEN İÇİN TESEKKÜRLER TUNA ARAPLAR PEK EMİN DEGİLİM DUYUMA GÖRE DELİ AVNİ AGBİNİN ARAPLARI OLSA GEREK ODA SU AN HASTANEDE FELÇ GECİRDİ SATILMIS AGBİDE NAMI KÖR SATILMIS VEFAAT ETTİ
EVET HAKLILIGINDA VAR TABİ İYİYE SAHİP OLUNMALIYDI TEKRAR TEEKKÜRLER
SAYGILAR
mehmet21' Alıntı:s.a.
abiler bu kuş KAPLAMA...bizim burada çok var...yani ilk iki fotodakiler aynı ırk fakat ilk resimdeki muhtemelen urfa çakmaklıları ile kırılmış ki gagası koyudur..eğer gagası beyaz olsa bulunmaz türden bir kuş olurdu..rengin ismi KAPLAMA ve ırak kökenli bir kuştur..
Hakan gardaş burda tuna abinin yorumu tasdiklemişsin. Bu yorum 2 konuyu acığa çıkarıyor, ben seni ilgilendirenini söyleyim Kuşların eline ayağına bakarak fiziksel durumları genel olarak kuş hakkında bilgi verir.Buradaki tasdikleyici düşüncen le , o sayfadaki yorumun çelişki yaratıyor anladın mı !alger' Alıntı:danube' Alıntı:kuşun oyunu elinden ayağından anlaşılmaz,bu kuş oyun kuşu değil,bu kuş en fazla bir şebab kadar oynar.Ben bunlardan 25 sene evvel besledim uçurdum......İstediğin kadar uçur damarında oyun yoksa olmaz bu iş...
Doğru söze ne denir? Saygılar abi.
"
soylemez18' Alıntı:Hakan gardaş burda tuna abinin yorumu tasdiklemişsin. Bu yorum 2 konuyu acığa çıkarıyor, ben seni ilgilendirenini söyleyim Kuşların eline ayağına bakarak fiziksel durumları genel olarak kuş hakkında bilgi verir.Buradaki tasdikleyici düşüncen le , o sayfadaki yorumun çelişki yaratıyor anladın mı !alger' Alıntı:danube' Alıntı:kuşun oyunu elinden ayağından anlaşılmaz,bu kuş oyun kuşu değil,bu kuş en fazla bir şebab kadar oynar.Ben bunlardan 25 sene evvel besledim uçurdum......İstediğin kadar uçur damarında oyun yoksa olmaz bu iş...
"
soylemez18' Alıntı:Hakan gardaş burda tuna abinin yorumu tasdiklemişsin. Bu yorum 2 konuyu acığa çıkarıyor, ben seni ilgilendirenini söyleyim Kuşların eline ayağına bakarak fiziksel durumları genel olarak kuş hakkında bilgi verir.Buradaki tasdikleyici düşüncen le , o sayfadaki yorumun çelişki yaratıyor anladın mı !alger' Alıntı:danube' Alıntı:kuşun oyunu elinden ayağından anlaşılmaz,bu kuş oyun kuşu değil,bu kuş en fazla bir şebab kadar oynar.Ben bunlardan 25 sene evvel besledim uçurdum......İstediğin kadar uçur damarında oyun yoksa olmaz bu iş...
"
Tartışmalar bir yana, Dursun kardeşime bir katkıyla katılmak istiyorum.mazidenbiri' Alıntı:bu kuşa samsunda palsinekli derler
eğer kafası koyu olsaydı yani kanatları kadar koyu olsaydı
karasinekli denir