bu renk kuşlara ne deniyor ırkı ne_?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkankaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

serkankaya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serkan KAYA
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
abiler size bi sorum olacak bu kusların ırkı ve ne diye hitap edilir_?

Şimdiden Teşekkürler...

Ekli dosyalar

• 1111111111.webp
    1111111111.webp
    146.2 KB · Görüntüleme: 1,174
  • 22222222222.webp
    22222222222.webp
    221.2 KB · Görüntüleme: 1,115
Irkı mardin rengide şekeridir sanırım.

paçalarından gördüğüm kadarıyla kırılmış 2 side başka tür kuşlarla :slm:

bu pacası az olan babası tepelı kırmızı bursa donegıne benzıyor tıpı annesıde pacalı taklacı sanırım benım kuslarımın hepısı hedıye geldı ben parala almadım bunlar yazın yavruları sızce şekeri mi bu_? ustekı acık mavılı ne_? yorumlarınızı beklıyorum tesekurler.........

KUŞLARININ DÖNEKLE YAKINDAN UZAKTAN ALAKASI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM TAKLACI KIRMASI :slm:

yok ben onu demek ıstemdım sımdı altakı kusun babası donege benzıyor annesı taklacı kırması renklerı guzel ama.....

saol kardesım rengı cok degısık acık mavı gıbı

EWET BENDE İLK RESİMDEKİNİ NUDİYE BENZETTİM
AMA BENCE O GÜVERCİN TÜYE GİRDİGİ ZAMAN RENGİ BİRAZ DAHA AÇAR
İKİNCİ RESİMDEKİ DE KIRIK KOSTÜM OLARAK ŞEKERİ DİYORLAR..

saol kardesım bundan fazla acmaz bu son tuyu buuu. saoool

1.CİSİ MARDİNE ÇOK BENZİYOR ÇİKOLATA RENGİ VAR 2, CİSİ KIRIK RENK DESEN ŞEKERİ

bu kuşlar alakasız 2 ırkla kırılarak elde edilmiş kuşlar, seninde dediğin gibi Bursa Oynarı ile Taklacı kuşlar kırılıp bu şekilde kuşlar meydana çıkmış, renkler güzel onda sıkıntı yok ama, bu kuşların soyunun devam etmesi, kırık bir ırkın devam etmesi demektir. Yani bu kuşlar her hangi bir oyun yapmayıp sadece düz uçabilirler veya yarım paçalı kuş makara sarabilir, bu da seni şaşırtmasın :)

Önerim, bu kuşları ilk mezatta elden çıkarıp yerine güzel bir çift taklacı kuş alman :)

yavrulasa bana göre kapalı bir renkte sekeri cıkar ama kırık olabilir biraz cünkü benede var aynıları

Birinci nuhudiye benzer fakat tüyleri tam oturmamış , ikincisi ise istanbulda şekeri diye bilinen renktir.

şekeriyle donek falan kırmış olabılırler soyunda olabılır ama 1. resımdekı kus tuyunu attıktan sonra şekerı olacak gıbı

az kaldı tuyunu atmasıan foto cekıp gosterımmmmm

hocam pembeye benzer degil mi sekeriye benziyo ama sekeri degil. neresi mavi kusun?

Geri