Bu şekeri nasıl?Yeni aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yeni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

Yeni

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berat Ünal
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Abilerim 7,5 ytlye bir erkek,genç şekeri aldım.Sizlerce nasıl?Çevremizdeki besleyiciler beğendi.Ne diyosunuz?

Ekli dosyalar

• Resim 002.webp
    Resim 002.webp
    3.2 KB · Görüntüleme: 3,343
YAV BU KUŞ KAÇ AYLIK BÖYLE?BEN PEK BEYENMEDİM İŞİN GERÇEĞİ AMA BEĞENİP ALAN VE BESLİYECEK OLAN SİZSİNİZ
SAYGILAR...

kuş kırmaya benziyor inş güzel şekilde uçurursun

Kuş genç sadece bir tane erkek bangonun yuvasına girmeye kalkıştı hırpalandığı için resmi kötü çıktı biraz ürkmüştüde

Bana Göre Fazla Bi Güzel Değil. Ama Beslicek Olan Sensin.,Arakdaşın Dediği Gİbi Sizin Orda Kuşlar Pahalıymış :hungur: Bizim Burada 3 4 Lira :hhh:

efkarlı_cocuk acaba sizin orası neresi?

kusun kırma hayrını gor bolbol ucurmalar tuyden cıkınca guzelleşir

abi sana katılıyuorum aldığım kişiye götürdüm bilgisayarda resmini gösterdi kuş tüy dökmüş yoksa parıldıyor tüyleri

bu kuş bakıcı değil mi?

güle güle besle kardeşim.

Abi havada arabımı rezil etti bu kuşu aldığım kişi bana bu kuş için 1 çift arap öneriyor!

Yeni' Alıntı:
Abi havada arabımı rezil etti bu kuşu aldığım kişi bana bu kuş için 1 çift arap öneriyor!

tam olarak anlayamadık biraz daha açarmısınz?

takla atarken arabımı da saldım arap tüyünü dökmediği halde 10-15 dakka havada durdu bu kuş tüyünü döktüğü halde yarımsaate yakın havadaydı aldığım kuşçu gördü bu kuşa 1 çift arap takas etmek istiyor

kardeşim kötü niyetli insanlar çok çevrede sen kendi kuşunu besle.

sağ ol abi zaten hayır dedim adama

şekeriyi doğan kaptı 4 sonra 2. kez başıma geliyor herkes dikkatli olsun

kötü kuş hıc bır zaman yoktur zwk meselesı abı

açıkçası kuşu pek beğenmedim ama senin beğenmen önemli olan güle güle besle

Evet tuyden cıkınca duzelir kanatlarda 7 7 kuyruklar 14 tane ise iş yapar
saygılar

kus güzel güle güle besle ama ne cıplak ne pecalı İNİKLİ (pacalarından dolayı öyle derler)diye bildiğim bi kus güle güle ucur

Merhaba bende arkadaşlara katılıyorum.Fotoğraf net olmadından kırma bir kuş gibi görünüyor.Ama bu önemli değil senin beğenmen yeterli saygılar.

kuş kırma ya benziyo ve tüy dökümünde..galbaa..hayırlısı olsun..

bu kus sekeri deil lale ama lale deil yani kırma pasa degersiz bir kus 7-5 bu kusa cok para

Sanırım mardin ve tip kırması.

Geri