Bu şekilde kümes yapsam olurmu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anl_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 174

Mevcut olan iki yer var planım 2 çift güvercin bakmak taklacı bakicam ev müstakil ön taraf büyük bahçe ne yapsam bilemedim. Direk bahçeye bakması ve malzeme tutarı açısından küçük olan bölüm daha mantıklı geliyor.büyüklük açısından diğer büyük kısım daha mantıklı

Bir diğer secenekde evin üst tarafında çatı yok düz zemin fakat maddiyat açısından büyük külfet olacak kümes malzemesi sunta olsa bile 1000 TL geçiyor.karar vermek te zorlanıyorum

Büyük olan yer dediğiniz kısmında üstünde pencere görüyorum. Bu nedenle orayı eleyin. Eve koku gelmesin. Küçük olan yer dediğinize yapılabilir. Çatı konusunda maliyet söylediğiniz gibi yüksek olur ancak hırsızlık ve yabani hayvanlar konusunda daha uygun olacaktır.

Anladım küçük olan kısımda yaklaşık kaç güvercin beslenebilir peki fazla bilgim olmadığı için soruyorum.yabani hayvan konusunda, köpek besliyorum o yüzden gelincik gibi hayvanlar gelmez sanırım yinede güvercinleri korumak amacıyla neler yapılabilir

Farklı konu ama tekrar konu açmamak için burada soruyorum hangi güvercin ırkları oyun konusunda iyidir ve mezatta alırken nelere dikkat etmeliyim

Önde salma olmazsa 2-3 çift ancak beslenebilir. Diğer sorduklarınızla ilgili olarak sitede arama yaparsanız istediğiniz bilgilere erişebilirsiniz.

Geri