Üstatlar belki güleceksiniz belki dalga geçeceksiniz ama bende birşey paylaşayım
2 ay önce başladım güvercin beslemeye, 5-6 sene önce de girişimde bulundum ama bu seferki gibi tutkulu değil tabi. Birinden 4 tane güvercin aldım cinsi mechul
kimse bilmiyor, maksat kümesi tanısınlar alacağım iyi güvercinleri alıştırsınlar diye, sonra bir çift muzlu aldım birinden yanına bir arap hediye etti basık perçemli, tabi ilk haftadan muzluların dişiyi kediye kaptırdım ( bahçede beslemek zorundayım, acemilik ettim), erkeği de kaçtı gitti kediden korkucuğuna. Elimde kaldı bir arap cinsini bildiğim, sonra bir çift de beyaz basık perçem aldım. Neyse Bilecikliyim, pek kuş uçuran yok burda, izleyebildiğim en iyi kuş kendi arabım
daha bir haftaya kadar çatıya inip çıkıyordu başka da bir nanesi yoktu, bir haftadır tek tük takla atmaya başladı garibim. Bu gün ne hikmetse show yaptı bana
Kiremitleri tamir için çatıya çıktım, bizim arap her zzamanki gibi çatıdaydı, elimde 40 cm lik bi çıta vardı, kovaladım, çapı 60 metre olan daireler çizmeye başladı ve her dairenin aynı noktasında bizim evin bahçesinin üstünde duraklayıp 3-4 takla atıyor ve daireye devam ediyordu, çizdiği daire sayısı da 15-20 arası falandır herhalde.. Gülmeyin ha ben acemiyim sizin gibi fışkırmak, sineğe çıkmak taban taklası falan gibi terimleri bilmiyorum daha acemice anlatıyorum kurusa bakmayın