hener
Üye
- Ad Soyad
- Hüseyin Ener
- Meslek
- emekli
- İlgi Alanı
- Eklem Bacaklılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ugurk81' Alıntı:Gerçekten çok güzel kuşlar, emeğinize sağlık... Balina dedikleriniz hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Kökeni neresidir, havada ne yaparlar? Şebabların altına yumurta çeken nadir insanlardansınızdır diye düşünüyorum. ) Bakıcı yapmak için o kadar ucuz kuş varken niye şebablar merak ettim.
captainfree' Alıntı:Tebrikler Hüseyin Bey.Maşallah kuşlarınız çok güzeller.Bu işin hakkını veriyorsunuz.Allah güle güle uçurmayıda nasip etsin.İyi günler...
gökay' Alıntı:Hüseyin bey, yavrular sağlıklı büyür inşanlah.Bangoda bakıcı sorununu cözemedim hala, yavrular bir haftalıkken, palet yemi sıcak suyla ıslatıp ılık hale getirince yavrulara veriyorum, sonuç olumlu, tüm mesele zaman ayırıp, gözlemleme yapmak.
tuncay3577' Alıntı:merhaba hüseyin bey kuşlarınız çok sağlıklı ve güzeller bol yavrular almanızı dilerim bendee yavru ve bakıcı sorunu yaşıyorum zamanım kısıtlı fazla ilgilenemiyorum ondan yavruları öldürüyoruz karışık yemi mikserden geçirip öğütüyorum demişsiniz evde bulunan mikserimi bahsediyorsunuz acaba merak ediyorum kurumu yoksaa haşlanmışmı olarak öğütüyorsunuz miksere zarar vermiyormu acaba bi arkadaşım elektirikli kahve öğütme makinasıyla öğütüyor onu gördüm o verim alıyorrrr cevap yazarsanız sevinirimmm iyi akşamlarrrr
kuşçu_özcan' Alıntı:gercekten güzel yavrular,allah hastalıktan ve atmacalardan korusun.bol yavrulu sezon gecirmeni dilerim .
lüleburgaz'dan Ö PAPATYA
bursa oynar' Alıntı:kuşlarınız ve yavrularınız çok güzel ve sağlıklı gözüküyorlar MAŞALLAH SAĞLIKLI GÜNLERDE BESLEYİN.......... :tamam:
hener' Alıntı:tuncay3577' Alıntı:merhaba hüseyin bey kuşlarınız çok sağlıklı ve güzeller bol yavrular almanızı dilerim bendee yavru ve bakıcı sorunu yaşıyorum zamanım kısıtlı fazla ilgilenemiyorum ondan yavruları öldürüyoruz karışık yemi mikserden geçirip öğütüyorum demişsiniz evde bulunan mikserimi bahsediyorsunuz acaba merak ediyorum kurumu yoksaa haşlanmışmı olarak öğütüyorsunuz miksere zarar vermiyormu acaba bi arkadaşım elektirikli kahve öğütme makinasıyla öğütüyor onu gördüm o verim alıyorrrr cevap yazarsanız sevinirimmm iyi akşamlarrrr
Tuncay Bey,
Sizin de bango beslediğinizi biliyorum. Daha önce ben de kahve öğütme makinesinde öğütüyordum ancak maalesef onu yaktım şimdi evdeki normal mikserde öğütüyorum. Yemleri kuru kuru ve azar azar koyuyorum.
Bildiğiniz gibi bango yavruları yaklaşık 10 günlük olduğu zaman beslenme zorlukları başlıyor. İlk zamanlarda ılık suda erittiğim bebe büsküvisini şırınga ve ucundaki beslenme hortumu ile yavrunun kursağına veriyorum. Bu şekilde bir iki doyurmadan sonra yavru beni tanıyor ve benden yem istemeye başlıyor. Bu safhadan sonra ön tarafı kesilmiş şırıngadan kendisi yemeye başlıyor. Ben besleme biberonu ile yemin kursağa basılmasının sağlıklı olmadığını; Bu yöntemin daha kolay ve yavrunun doğal beslenmesine daha yakın olduğunu düşünüyorum. Fırsat bulduğumda bir video çekip forumda paylaşıma açacağım.
abicim video çekip foruma koyacam demişsiniz ama ben bulamadım.acaba yardımcı olur musunuz bu konuda.ya da sitede bango yavruların nasıl beslendiğiyle alakalı bir video varsa bana linki buradan atabilirler mi bilenler.teşekkürler simdiden
İyi günler...
abicim videoyu paylaştınız mı ben aradım bulamadımbrtysl' Alıntı:hener' Alıntı:tuncay3577' Alıntı:merhaba hüseyin bey kuşlarınız çok sağlıklı ve güzeller bol yavrular almanızı dilerim bendee yavru ve bakıcı sorunu yaşıyorum zamanım kısıtlı fazla ilgilenemiyorum ondan yavruları öldürüyoruz karışık yemi mikserden geçirip öğütüyorum demişsiniz evde bulunan mikserimi bahsediyorsunuz acaba merak ediyorum kurumu yoksaa haşlanmışmı olarak öğütüyorsunuz miksere zarar vermiyormu acaba bi arkadaşım elektirikli kahve öğütme makinasıyla öğütüyor onu gördüm o verim alıyorrrr cevap yazarsanız sevinirimmm iyi akşamlarrrr
Tuncay Bey,
Sizin de bango beslediğinizi biliyorum. Daha önce ben de kahve öğütme makinesinde öğütüyordum ancak maalesef onu yaktım şimdi evdeki normal mikserde öğütüyorum. Yemleri kuru kuru ve azar azar koyuyorum.
Bildiğiniz gibi bango yavruları yaklaşık 10 günlük olduğu zaman beslenme zorlukları başlıyor. İlk zamanlarda ılık suda erittiğim bebe büsküvisini şırınga ve ucundaki beslenme hortumu ile yavrunun kursağına veriyorum. Bu şekilde bir iki doyurmadan sonra yavru beni tanıyor ve benden yem istemeye başlıyor. Bu safhadan sonra ön tarafı kesilmiş şırıngadan kendisi yemeye başlıyor. Ben besleme biberonu ile yemin kursağa basılmasının sağlıklı olmadığını; Bu yöntemin daha kolay ve yavrunun doğal beslenmesine daha yakın olduğunu düşünüyorum. Fırsat bulduğumda bir video çekip forumda paylaşıma açacağım.
abicim video çekip foruma koyacam demişsiniz ama ben bulamadım.acaba yardımcı olur musunuz bu konuda.ya da sitede bango yavruların nasıl beslendiğiyle alakalı bir video varsa bana linki buradan atabilirler mi bilenler.teşekkürler simdiden
İyi günler...