filo
Üye
- Ad Soyad
- filocu
- Meslek
- .
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SİVRİHİSARLI' Alıntı:maşallah güzel kuşlar allah emeklerinizi boşa çıkarmasın
0zqur' Alıntı:HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL GÖZÜKÜYOR MAŞALLAH
snn çankaya' Alıntı:maşallah hepsi cok güzel elemanlar inşallah bekledıgınız gorevden daha iyisini sergılerler.
Allah agız tadıyla ucurup izlemek nasıp etsin.
saygı ve selamlarımla..
kuscu_marik' Alıntı:S A MASALLAH AHMET ÇOK GÜZELLER HER SEYİN GÖNLÜNE GÖRE İSTEDİGİN GİBİ OLMASI DİLEGİ İLE GÜLE GÜLE BESLE PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER
SAYGILAR
zogoz' Alıntı:Maşallah çok güzel yavrular çıkmış , iyi uçurmalar . Selamlar-Saygılar.
alidemirsmm' Alıntı:maşallah ahmet, dilediğin gibi olur inşallah, selamlar...
şeref' Alıntı:Nekadar bol yavru var Maşallah ağıztadı ile uçurmanızı dilerim ..
iLLeqaL54' Alıntı:Maşallah, inşallah görevlerini eksiksiz yerine getirirler güle güle uçur. :haha:
Khalid' Alıntı:Maşallah Ahmet Abi hem sağlıklı hem de geniş bir kadronuz var.
Aslında bu sezon bunlar görev yaparken siz de fazla mesai yapacaksınız gibi gözüküyor.
İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Selamlar.
Khalid
FORMULA 1' Alıntı:
DELIYUREK41' Alıntı:masallah hepsıde çivi gibiler insallah istedıgınız gıbı olurlar hayrını gorun
sağol teşk ederim..ekran20009' Alıntı:maşallah abi kaçtane yavru almışsın öyle. inşallah beklentilerini fazlasıyla karşılarlar. sağlıcakla...
[email protected]' Alıntı:MAŞALLAH PEK GÜZELLER..
mazidenbiri' Alıntı:maşallah abi allah nazardan korusun
gercekten mükemmel kuşlar
saygılar
yok be dostum ne olsun illede gülmek için komik bir seylere şahit olmayı beklemek yerine gülünç bulunabilecek seyler bulmak aramak gerek,ama bazen olaylar kendiliğinden gelir insanın önüne ve gülümsetir.gülümsemek güzeldir.dostum.bende fırsatları kacırmıyorum.filo' Alıntı:FORMULA 1' Alıntı:
Dostum komik bişeymi var ?