BU SİTENİN KURALLARI VARDIR VE UYULMASI ZORUNLUDUR !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Sayın üyeler;

Bu sitenin belli başlı kuralları olduğunu hatırlatmak isteriz.Bunların hepsini yazmak istemiyorum. Evinizde ailenizle, arkadaşlarınızla, dostlarınızla nasıl konuşuyor onlarla nasıl muhabbet ediyorsanız burada da aynı şekilde davranmanızı rica ediyoruz. Site yüzünden birbirimizi kırmamıza hiç ama hiç gerek yok. İlanlar bölümündeki kurallarda yazıldığı gibi, site üzerinden yapılan alışverişler ne siteyi, ne site yöneticilerini, nede sitedeki diğer kayıtlı üyeleri ilgilendirir. Herkesin aklı mantığı var, almak istediğiniz kuşu gidip yerinde canlı canlı görmenizi rica ediyoruz.
Bu sitedeki kayıtlı kullanıcılardan birkaç ricamız olacak, bunların başında bu sitede yapılan ve diğer güvercin sitelerinde şu ana kadar yapılmış aktiviteleri diğer üyesi olduğunuz sitelere taşıyarak ne kendinizi nede bu güzel hobimizi yüceltmek için açılmış olan diğer güvercin sitelerini küçük duruma düşürmeyin. Bu site açıldığından bu yana her zaman söylediğimiz gibi belli başlı üye sayısına ulaşmayı amaçlamaktadır. Üyelerinde hepsi bizim için aynı durumdadır. Hiç kimse burada birbirinden üstün değildir. Hepimiz insanız bunu unutmayalım. Emin olmadığınız, bilmediğiniz konularda mesaj sayımız yükselsin düşüncesiyle boş mesajlar yazarak ne görüntü kirliliğine nede o konunun anlamını yitirmesine sebebiyet vermeyelim. Forumlarda çok güzel konular açılmakta ve birçok kişide bu konulara cevap vermeye, tecrübelerini paylaşmaya çalışmaktadır. Bir konuda sırf mesaj yazmak için "paylaşım için teşekkürler" " güzel " " maşallah " gibi kısa ve anlamsız mesajlar yazmayınız. Konunun daha derinlere inmesi açısından konu yazarına öğrenmek istedikleriniz hakkında sorular sorunuz.
Biraz öncede belirttiğimiz gibi buraya, bu oluşuma zarar vermek isteyen kişilerin girmesini istemiyoruz. Özel mesajlar reklam panosuna döndü artık. Bu site 20 Haz 2008, 00:41 tarihinden bu yana Toplam ileti 15952 • Toplam konu 2024 • Toplam üye 5066 • Son kayıt olan kaleli.017 gibi istatistiki bilgiye sahiptir. Diğer sitelere oranla büyük çalışmalar yapılmış, büyük emek harcanmıştır. Bu emeğin bir kaç kişi yüzünden kaybolup gitmesine asla izin vermeyiz. Özel mesajlarla diğer kullanıcılara reklam yollayan kişiler size açık açık söyleyebileceğim bir şey var;
Emek verin, emeğinizin karşılığını alırsınız.
Buraya gelipte hali hazırda bulunan her türlü materyale zarar vermekle elinize hiçbirşey geçmeyecektir. Biz buna zaten izin vermeyiz vermeyeceğizde.
Buraya gelip sitedeki kullanıcıların msn adreslerini alıpta, onları msne davet edipte zar zor kendi sitenizde yazdırıpta hiçbirşey kazanamazsınız. O çağırdığınız, kandırdığınız kişilere sesleniyorum,; sizin aklınız, mantığınız yokmu da başkasının lafıyla hareket ediyorsunuz. Tabiri caiz ise kendini at kuyuya deseler atacaksınız.
Kuscular.Org sitesinin hiçbir site ile bağlantısı yoktur. İnternet ortamında günlük 3000 tekil kullanıcıya ev sahipliği yapan, arama motorlarında en fazla linke sahip olan, kendisine en yakın sitelere bile yaklaşık 3 kat fark atan bir sitedir. Bu sitedeki her noktanın, virgülün sizlerin büyük emeği ile olduğu açıkça ortadadır. Sizlerin sayesinde kuscular.org diyebiliyor, sizlerin sayesinde bu güzel ortamda yazabiliyoruz. Bunları sizlere borçluyuz. Hepininize kuscular.org sitesine göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.
Açıklık getirmek istediğimiz birkaç konu daha var;
Özel mesajların hepsi 27 EKİM 2008 tarihi itibariyle silinmiştir. Sebeb ise yukarıdaki yazdıklarımızdan açıkça belli olmaktadır.Burası birkaç art niyetli kullanıcı gelsin reklamını yapsın, emeğe hiyanetlik etsin, destek olmak yerine köstek olsun diye açılmadı. Bu gibi kullanıcılara her zaman cevabımız sert olmuş vede olacaktır.
Forumda sadece teşekkür etmek maksatlı mesajlar yazmayınız, teşekkür ederim, paylaşım için teşekkürler yerine mesajın altında bulunan teşekkür et özelliğini kullanarak mesaj sahibine teşekkürünüzü iletebilirsiniz. Güvercin ilanlarına açılan ilan konularına alana satana hayırlı olsun, bol yavrular, inşallah satarsın gibi mesajlar yazmayınız, ciddi alıcı değilseniz ortalığı bulandırmayınız.
Siz değerli üyelerimizden şimdilik rica edeceklerimiz bunlardır. Bu kurallara site içerisinde uyacağınızı sanıyor, göstereceğiniz ilgi alaka ve destek için şimdiden teşekkür ediyoruz.
Saygılarımızla.
http://www.kuscular.org Yönetimi

Sevgili Huseyin, Nasil Reklam yolluyorlar merak ediyorum ßen neyin reklamini yapiyorlar yani?
Eğer paylasima şayan birseyler varsa ellerinde, gelsinler soylesinler biz gerekeni yapalim, gerekirse sitelerini bile tanitalim,
Ama ben artik rica etmiyecegim, Bu insanlar ricadan fiLan anlamazlar, bunlara biz ne kadar Seffaf'da davransak anliyoruzki Bunlar ADAM OLMAZLAR...

tearfulchild' Alıntı:
Sevgili Huseyin, Nasil Reklam yolluyorlar merak ediyorum ßen neyin reklamini yapiyorlar yani?
Eğer paylasima şayan birseyler varsa ellerinde, gelsinler soylesinler biz gerekeni yapalim, gerekirse sitelerini bile tanitalim,
Ama ben artik rica etmiyecegim, Bu insanlar ricadan fiLan anlamazlar, bunlara biz ne kadar Seffaf'da davransak anliyoruzki Bunlar ADAM OLMAZLAR...

Selamlar. Serdar abi bende artık hiçbirşey diyecek hal takat kalmadı. Ya kardeşim gelme istemiyoruz, git başka yerde yap şu reklamını diyoruz yok anlamıyor. Gelsinler bana desinler ben site kurdum şunu yapıcam, siteyi tanıtmam lağzım benim sitede şu var şunlar var, eğer rica etsem rekalm yayınlayabilirmisiniz veya bir tane link koyarmısınız deseler başımın üstlerinde yerleri var. Yemin ediyorum artık gına geldi bunlarla uğraşmaktan. Dün adamın birisi gelmiş 150 kişiye özel mesaj yollamış aynı anda, tabii dolayısıyla özel mesajlardakiler hep reklam, birde niye yapıyorsun neden bize söylermiyorsun dediğim zaman sana ne diyebiliyor. Yukarıya resim koydum bu sitedeki iki adet reklam alanının resmi. Rekalm verecek kişi gelsin hiç bir ücret talep etmeden reklamını yapalım. Nedir kuscular.org ile alıp veremedikleri bilmiyorum. Belki her site böyledir emin değilim ama buradaki olanlar biraz fazla geldi sanırım.
Artık birşey demiyorum bu dünkü vatandaş yüzünden tüm üyelerin özel mesajları silinmek zorunda kaldı. Önceki özel mesajlarda silindi dolayısıyla. Bir kişinin yaptığı bencilliği kaç kişi çekiyor ortada. Bu durumdan dolayı elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. Yinede herkesten şahsım adına özür dilerim.

Ekli dosyalar

• reklam.webp
    reklam.webp
    22.8 KB · Görüntüleme: 1,340
Sen icini rahat tut dostum bizler Kuscular.Org ailesi olarak her durumda DİMDİK ayakta nasil durulur bunu gosteriyoruz mumkun oldugunca her sartta her kosulda sizlerin yaninda duracagiz..
Özel mesajlardan bazi ibarelerin kaldirilmasi mumkun oluyormu mesala www. gibi

tearfulchild' Alıntı:
Sen icini rahat tut dostum bizler Kuscular.Org ailesi olarak her durumda DİMDİK ayakta nasil durulur bunu gosteriyoruz mumkun oldugunca her sartta her kosulda sizlerin yaninda duracagiz..
Özel mesajlardan bazi ibarelerin kaldirilmasi mumkun oluyormu mesala www. gibi
Özel mesajlarda site adresi vermek yasak yani versede sansüre kalkıyor zaten adres. Sadece kuscular.org içindeki forumların, konuların, mesajların linklerini verebilirler. Diğer site adreslerinin hepsi yazsada karşı tarafa ulaşmadan sistem tarafından sansürlenmektedir.​

28 Ekm 2008 tarihinde yazılsada şu günlerde üzerinde durulması gereken yazı bu olsa gerek.

Bu sitenin belli başlı kuralları olduğunu hatırlatmak isteriz.Bunların hepsini yazmak istemiyorum. Evinizde ailenizle, arkadaşlarınızla, dostlarınızla nasıl konuşuyor onlarla nasıl muhabbet ediyorsanız burada da aynı şekilde davranmanızı rica ediyoruz. Site yüzünden birbirimizi kırmamıza hiç ama hiç gerek yok.

yaşasın kuscular.org ^^

Geri