Bu Soğuklar Artık Bitsin Sıkıldık!!!.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
A

Anonymous

Misafir
Merhaba arkadaşlar daha önceden çektiğim ve bu gün havanın biraz güzel olmasıyla hem kuşlarımı uçurma ve resim çekme fırsatı yakaladım ve sizlerle paylaştım havaların kötü olmasıyla son bir haftadır gökyüzünü göremeyen kuşlarım oldukça sıkılmışlar bu gün sanki 40 yıldır toprağa ve havayı görmemiş gibiydiler onların bu sevinci hiç şüphe yokki yetiştiricileri de mutlu ediyor havanın sert ama hafifte olsa güneşli olması beni de mutlu etti önümüzde ki mart ayınında çabucak geçmesini ve soğukların artık bitmesini tüm performasn kuşçuları eminim ki benim gibi sabırsızlıkla bekliyor 2008 yılına ait fotoğraflar da ekledim her türlü yoruma açıktır.

maşşallah abi bursaların yakıyo her zaman ki gibi ayrıca aynen katılıyorum sana ya bursa uçurmaya hasret kaldım havalar bi ısınsa çok güzel olacak sağlıcakla kal

Hüseyin abi bu güzel resimler ve güzel kuşlar için öncelikle teşekkür ederim.
Gerçekten de kuşlar bahçeyi özlemiş ve keyfini çıkarıyorlar.
Evet şu havalar biran önce ısınsada kuşlarda keyiflense.
İlkbaharda güvercinlerin keyfi izlenmeye değer oluyor.
Bahar gelse yağışlar dinsede bir performans kuşlarını izlemeye başlasak.kuş havada iken altında çay ile birlikte güzel muhabbetler yapsak.

Evet kış yıpratıcı geçiyor kuş uçurmak sıkıntılı oluyor . Beb de baharı dört gözle bekliyorum. Ümit ediyorum kışın canımı okuyan atmaca, şahin vs tüm yırtıcı kuşlar gitsin memleketine benide rahat bıraksınlar artık . .. çok bunaldım bu yıl gerçekten...selamlar.ŞEREF

herkese selam hiç şu şekilde düşündünüz mü nasıl kışın doğada yumurtlamıyorsa kuş ve gerekmedikçe uçmuyorsa ve hasta olan ve zayıf düşmüşler telef olurken güçlü ve saglıklı olanlar hayatta kalıyorsa bunun gibi düşünmeliyiz belkide böyle olmalı neden mi ben takla kuşu izlediğim arkadaşlarda genelde kuşların telekleri tam olmadıgı halde keyifsiz hastayken bile uçuruyorlar fakat fırtına aşırı yagmur rüzgar gibi faktörler devreye girdiğinde korkudan kaybolur diye uçurulmuyor. belkide bizim elimizden kötü hava şartları sayesinde kuşlar kurtulup rahat bir dinlenme kampa girmeyi başarıyor yağışlı hava şartları sayesinde :=)

İyi dinlendiler benim kuşlar bu yıl kamp uzun sürdü ...::)) ..selamlar.ŞEREF

şeref' Alıntı:
İyi dinlendiler benim kuşlar bu yıl kamp uzun sürdü ...::)) ..selamlar.ŞEREF

ŞEref abi merhaba abicim benim kampta uzun sürdü ama kuşlarımın düzenlerinin alt üst olması yine faturayı onları kestirecek etrafım apartmanlarla çevrili olduğu için zaten kuş uçurmakta zorluk çeken biriyim Allahtan kuşlarımın içinde uçum kanı var da biraz rahat ediyorum buna rağmen 1 kmlik antremanlar pek yakında başlıyacak yem yeyip yatmak çok güzel ama kuş olmuşsa uçması şart kaçarı yok!

Benim bir sözüm vardır.
UÇARKEN ÖLEN KUŞ CENNETE kÜMESTE ÖLEN KUŞ ÇÖPE GİDER:)bende çöplük yok:):):)

Günler yavaş yavaş uzuyor, havalar yağışlı geciyor, bir yandan barajlar doldu, kuşlarımızda dinlenme döneminden geciyor, bir ay sonra kuşlarımız ve bizler başbaşa kalıyoruz.

Güzel bir söz Hilal HÜSEYİN kardeşim tuttum busözü...:::)) selamlar.ŞEREF

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Hüseyin abi bu güzel resimler ve güzel kuşlar için öncelikle teşekkür ederim.
Gerçekten de kuşlar bahçeyi özlemiş ve keyfini çıkarıyorlar.
Evet şu havalar biran önce ısınsada kuşlarda keyiflense.
İlkbaharda güvercinlerin keyfi izlenmeye değer oluyor.
Bahar gelse yağışlar dinsede bir performans kuşlarını izlemeye başlasak.kuş havada iken altında çay ile birlikte güzel muhabbetler yapsak.

MErhaba Ömer kardeşim,artık bu yaz Edirne ye gelip bu performans ırkını canlı olarak seyretmeni sabırsızlıkla bekliyorum.Kuşlarımızın bahçlerini özlediği kadar bizler de özledik tabi bu bahçeler arkadaşla,dostla bir o kadar güzel oluyor söylenecek bir pek bir şey yok Bu soğuklar bitsin artık sıkıldık:)

Hüseyin kardeşim yine bu güzelliklerle yakıp kavuruyorsun ortalığı maşallah....
Paylaşım için teşekkürler...

valla Allah'a isyan etmek gibi olmasın ama yeter bitsin şu soğuklar...

Abi ,maşallah yine ortalığı yakıp kavurmuşsun.Tabiri caise gözlerimin pası silindi.Yetişmiş yavrularda çok çok daha güzel olma yolundalar.
Soğuk havalar bazen özelliklede bizim gibi kuş severlerin canını sıkıyor,ancak bu zamanlarda bizim için önemli.Tek de kümesimizin teminatları ve geleceği olan yavruları elde etmeye ve yetiştirmeye bakıyoruz.Hiç olmazsa bu gibi durumlarla sabrımızı biraz daha zorluyoruz.Şunun şurasında zaten ne kaldı bahara,gerçi ben bu baharı ve yazı kuşlardan uzak geçirecem,inşallah askerlik yerim edirneye çıkarda hiç olmazsa pazar günleri yanına gelip performans zevkinden,güzel kuşların sayesinde mahrum kalmam. (:

gökhan @k' Alıntı:
Abi ,maşallah yine ortalığı yakıp kavurmuşsun.Tabiri caise gözlerimin pası silindi.Yetişmiş yavrularda çok çok daha güzel olma yolundalar.
Soğuk havalar bazen özelliklede bizim gibi kuş severlerin canını sıkıyor,ancak bu zamanlarda bizim için önemli.Tek de kümesimizin teminatları ve geleceği olan yavruları elde etmeye ve yetiştirmeye bakıyoruz.Hiç olmazsa bu gibi durumlarla sabrımızı biraz daha zorluyoruz.Şunun şurasında zaten ne kaldı bahara,gerçi ben bu baharı ve yazı kuşlardan uzak geçirecem,inşallah askerlik yerim edirneye çıkarda hiç olmazsa pazar günleri yanına gelip performans zevkinden,güzel kuşların sayesinde mahrum kalmam. (:

Estafurullah Gökhan kardeşim ''kasıp kavurmak'' bana göre bir şey değil abini sevdiğinden olsa gerek sanırım biraz abartmışsın sağolasın fakat benim kuşlarım mütevazi kuşlardır ihtişamdan ve gösterişten uzak performans odaklı üretmeye çalıştığım bir kandır ele alınca da güzelliğinden çok ben uçarım hissi vermesi tüğ kalitesi ve zenginliği içinde olması solgun bitkin bezgin olmaması sert olması benim için oynarın bir çok özelliğinden ön plandadır bir bütünden bahsederken bazı yetiştirciler gibi sadece masaya çalışmamaktayım!Amaç bir bütünse bazı şeyler sadece masada ve sözde kalmamalıdır!

Askerliğin yeterki Edirne'ye çıksın inşallah başka bir şey demiyorum anladın sen onu:)HAyırlısıyla bu şanlı göverini de bitirdin mi bak ne kuşlar uçuracağız Allahın izniyle Evel Allah sonra biz.Allah sağlık sıhat versin ne yazlar ne kışlar gelir geçer fakat harbiden ben alışmışım kuş uçurmaya bu kış sıkıldım çok uzun geçti sanki bu kış!

Geri