bu son olur ınsallah( HIRSIZLAR)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetvarol84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet varol
Meslek
tekstıl
İlgi Alanı
Kediler
selamun aleykum arkadaşlar vıcdasızlıkmı,egıtımsızlık mı terbıyesızlık artık adına ne denırse okdar onlem almama rağmen kuşlarımı çaldılar ıkı kumesıde patlatmışlar :hungur: ya yazık kuşlardan geri kalan daha yenı cıkmıs yavruları na mı uzulursun, yoksa kalan yumurtalaramı okadar emek verıp uçurduğuna mı. hırsıza kılıt dayan mazmıs derlerdı de eşyan gıder hadı mal canın yongası ya arkadaş canlıya nasıl el uzatıyorsunuz :sinirli: . valla dostlar Allah kımsenın basına vermesın once kus hasta olur kaçırırsın kedı ye kurda kusa yedırırsın uzulurdum kı ınsanın basına gelmeye dursun en beterıymıs once balkonda beslıyordum kuşları, evı bahcelı aprtmanın bahcesıne taşıdıktan kuslarada bahçeye ındırmıstm bes altı aydır da kuşları tam alıştırdık derken bakalım nerden baslıcaz tekrar :hayir:

allah belalarını versin abi gecende benim 6tane mardinimi çaldılar ama gine kuşlarım geldi geri geldiklerindede baya hırpalamışlar seninkileride o çevrede bilen biri yapmıştır benimkileri takip ediyolarmış ondan patlattılar işte ama geri geldiler seninkilerde inşallah gelir

Geçmiş olsun, şerefsiz çok var malesef kümesi bence balkondan bahçeye almakla hata etmişsiniz, Apartman bahçesine git gel hem zor olur, hem de balkonda hırsızlara karşı önlem almış olursunuz. Kuş adedi az olsun ama kafa rahat olur en azından. Müstakil ev bile olsa bahçede hırsıza karşı önlem almak şart.

saolun arkadaslar,evet kusların kumesını tekrar balkona tasıma kararı aldım gecen hafta balkon olculerınde kumesımı bıtırdım ınsallah yakın zaman da sız degerlı guvercın sevenlerle kumesımın fotolarını paylasırım.sıra sımdı tekrar kusları toplamakta hayırlısı ınsallah bakalım balkon oldugu ıcın once sus guvercınlerıyle baslamayı dusunuyorum. kı ılerde taklada besleyebılırım cunku balkonda buna musaıt yuvayıda ona gore tasarladım vegırıs kattayım balkon hemen bahceye cıkıyor. ınsallah su hırsızlıklar son olurda daha guzel paylasımlarla karsılasırız.

Kardeş Benim Bahçemde Pitbull ar Salıyorum Hiçbirisi Giremiyor . bende besliceksen saldırgan bir köpekle besle derim .

Canım kardeşlerim çok çirkin bir kelime ağzıma bile alıp telaffuz etmek istemiyorum insanlıktan nasibini almamış insanların çirkinliği , sitemizde yazan bir kardeşim köpek besle diye yazmış bende kuşları alamaz diye birisinle iddiaya girmiştim bir arkadaşimız tasmaya gerek olmadan köpeği kulağından tutup kuşçu arkadaşlar ile oturduğumuz kahveye köpekle geldi selamlarımla (Tabi ki benden kuş istemedi ama iddia hala geçerli)

Köpek konusunda köpeğin eğitimli olması şart. Eğitimli olsa bile tasmasına taktıkları bir kanca ile kenara alabiliyorlar hayvanı. Üstelik bayıltana bile şahit oldum.

daha gecen lerde arkadasımın kopegını calmıslar arkadasım kendısı kayserıde yasıyor . ınsanlarda bu vıcdansızlık oldugu surece ne kadar onlem alsakda ısımız Allaha kalmıstır,bu sıstemde caydırıcı cezalar olmadıgı surece afedersınız bu serefızlıklerın onune gecılemez ınsanlar da bıle adam annesının uc kurusluk emeklı parası ıcın anasını olduruyor, ınsanlık denebılırse artık, hele zaten su son gunlerde hayvanlara ıskence edıp olduren vıcdansızları duydukca cıldırıyorum.

Hocam çok çok geçmiş olsun gerçekden yaşayanlar bilir sadece , insan alayacak duruma geliyor bi yandan isyan ediyor , aynısı 3 5 ay önce benimde başıma geldi 7 8 senelik maddi manevi olarak cok değer verdigim kuşların bazıları çalınıp sadece 1 adet erkek mardin karanlıkda görmemişler içerde kalmış sonradanda kaçıp gelen dişi gök mardinimle 2 sinide kanatlarını makaslayarak damızlıga çektim şuan 4 yavru 2 anaç 6 kuşum var allahın izniyle 1 takım daha alırsam 8 olacak yazın daha korunaklı bi kümesde bahcede uçurup izliyecem şuan nefretim acılarım dinmiş durumda selametle kalın

Geri