uetekin
Üye
- Ad Soyad
- ümit engin tekin
- Meslek
- öğretim görevlisi
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
osman0606' Alıntı:Oyun kuşu beslerdim
osman0606' Alıntı:Evet taklacı dediğiniz oyun kuşudur
Diğer türler olarak kelebek saya bango filo diye türler ayrılmakdatır. Benim şahsi görüşüm taklacı beslemenizdir.
tetragon33' Alıntı:Ben olsam taklacı beslerdim abi ama diğer insanlarında beslediği ırklara saygı göstermeliyiz yani sen hangi türe gönlünü vermişsen onu besle ümit abi
FeLix_' Alıntı:ben olsam bu terasa 2 kümes yaparım çok müsait çünki, birisine dönek ve bango koyarım (yüksek uçan kuşlar) diğerine de taklacı koyarım, sabah erken saatte dönek ve bangoları buluta çıkarır yükseklik zevkimi alır, onları indirip yemledikten sonra, taklacıları çıkarır çatırtının zevkine varırım )
uetekin' Alıntı:tavsiyelerini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkürler. Yorumlarınızdan oyun kuşu beslemeye karar verdim.
şu an kümesimde 3 tane çakmaklı var buraya en kısa zamanda resimlerini koyacağım dişi mi erkek mi konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim. Tekrardan herkese teşekkürler.
umit81' Alıntı:Ben olsam dolapçı besslerdim tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ama performans olarak sizi tamin edebilecek her an süprizlerle dolu bir ırk.Ne kaddar bahsetsemde anlatılmaz yaşanır diyorlar ya bence dolapçı ırkı için geçerli bir söz.