bu yavru nasıl cıktı? iyimi para edermi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mertbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

mertbey

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert bey
Meslek
çalışan
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar bu yavru çalmaklı ile ayna kuyruk araptan çıktı. diğer yavru ayna kuyruk arap diğeride resimlerdeki gibi çıktı. eger iyi değilse kaliteli değilse para etmezse eşleri ayıracamm.
yardımcı olun lütfen.

Ekli dosyalar

• 20131011_171919.webp
    20131011_171919.webp
    673.9 KB · Görüntüleme: 1,017
  • 20131011_171941.webp
    20131011_171941.webp
    895.9 KB · Görüntüleme: 1,032
  • 20131011_171909.webp
    20131011_171909.webp
    929.5 KB · Görüntüleme: 935
dumanlımı oluyor bunun cınsı acaba?

Bu işe gönül vererek yapmıyosan hiç boşuna uğraşma.parası için besliyosan besleme daha iyi :slm: :slm:

bu kuş nuhudi cinsi aynakuyruk bir kuş güzel yavru vermiş lakin o kuşun sökülüp başa getirilmesi lazım para etmesi için bu haliyle pek para edicegini sanmam ve bu işi parası için besliyosan hiç besleme oguz kardeşin söyledigi gibi bu iş hobidir zevk için beslenir demlersin çayını balkona veya terasına çıkar kuşu izlersin zevk işidir anlıcagın gönül vermek gerekir vitamini ilacıydı yani bir nevi evlat ilgisi oluşuyor..

Benim en yakın arkadaşımda da güvercin merakı var. Bana da ondan bulaştı. Onun kuş uçurmaya vakti olmadığı için kostüm güvercinleri besliyor. Çıkan yavrulardan da arada satıp yem masrafını falan çıkarıyor. Sende hem zevkimi yapayım hemde para etsin diyorsan o şekilde yapabilirsin. Diğer türlü arkadaşlarında yazdığı gibi oyun kuşunun para etmesi için ona zaman ve emek harcayıp sökmen lazım. Diyelim ki o kadar zamanın var emeğide harcadın söktün satmak istediğinde edeceği 30-50 TL şahsi görüşüm hiç uğraşmamak daha iyi..

kralsiz' Alıntı:
bu kuş nuhudi cinsi aynakuyruk bir kuş güzel yavru vermiş lakin o kuşun sökülüp başa getirilmesi lazım para etmesi için bu haliyle pek para edicegini sanmam ve bu işi parası için besliyosan hiç besleme oguz kardeşin söyledigi gibi bu iş hobidir zevk için beslenir demlersin çayını balkona veya terasına çıkar kuşu izlersin zevk işidir anlıcagın gönül vermek gerekir vitamini ilacıydı yani bir nevi evlat ilgisi oluşuyor..
AYNEN ÖYLE MUSTAFA . :evet: :tamam:

teşekkür ederim yormlarınız için. şimdiye kadar hiç satmadım güvercin hep aldım. para edermi diye yani kuşun kalitesi iyimi değerlimi onu kastetmiştim. zevk için besliyorum iki taneydi şimdi 16 tane kuş oldu:)

o zaman eğer çok iyi çıkmamıssa ane babayı ayırıp kendileri gibi cinslerle eşlemek daha mı doğru acaba?

genel olarak arkadaşlar yorumlarını yapmışlar, alım-satımcı olarak da, ben bu kuşu 15 liraya alırım 20-25 lira civarına da satarım. (maddi değer örneği olarak yazdım)

Geri