bu yavru nedır sızce

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ersinsars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ersinsars

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ersin sarsilmaz
Meslek
otomotiv
İlgi Alanı
Kediler
yorumlarınızı alabılırmıyım

Ekli dosyalar

• yavru.webp
    yavru.webp
    80 KB · Görüntüleme: 1,493
Dumanlı kır dır abıcım Balıkesır cıvarı boyle derler yoreyore degısebılır ... Saygılar

bizim burda mat sabuni diyen var kula diğen var dumanlı dıyen var herkes bişey soluyo

izmirdede genelde bu renge pal denir

dumanlı.

sizin kuşculunuz batsın anmına koyım sabuniye benzeyen bitara fı varrmı buna heryerde dumanlı bilinir çavolar

dumanlı kardesım

bildiğimiz dumanlı yani..

dumanlı' dır, dumanlı kirli daha da siyah a yakın ve yakından bakınca tane tane gibi görünür.

Tesekkürler cevaplar icin bende kusumun ne oldugunu anladim
dumanli bu oluyorsa acaba birazda acigi ne oluyor.

Olabilir bu gün ölen yavru kusumda öyleydi baba sari ana kremin daha beyaziydi yavruda krem cikmisti.
bir tane daha var kerata bebek yüzlü kaldi kus tüye girecek ama sanki evrim gecirmiyor bir türlü
30 günlük yavru gibi bir görünüm var ana baba bakmayinca kendi cabasiyla yeme düstü ama yem sanki yaramiyor.

biraz daha açığı boz dumanlıdır, daha açılırsa zaten boz deriz direk.

açıgı diyo koyusu boz olmazmı? açıgına açık mavi derler yada gök mavi

mavi mi açık renk beyaz yada krem mi açık renk? yani renk açılmasını mı ben yanlış biliyorum şüphe ettim kendimden :D

Selam Arkadaşlar bu kuş dumanlı yavru, açığı boz dumanlı, bozkırdan aklınıza gelsin.Koyusu zaten benekli gibi siyahları olur ,dumanlı benekli derler.Daha açığı sarımtırak olanıda toprak renkidir yani dumanlı motifinin sarımtırak olanı toprak rengidir.

Geri