bu yavru oynarmi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efe40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

efe40

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yüksel torun
Meslek
amele
İlgi Alanı
Kediler
kusun görünüsünden oynayip oynamayacagini bilen arkadaslar,acaba sizce bu yavru ilerde iyi oyun kusu olurmu ,anne babasini hic ucurmadim ama cok güclü kanat sesleri var,yavruyu sevdigim bir arkadasa hediye edicem sonra mahcup olmayim...yavruyu ucurup atmacaya yem etmek istemiyorum o yüzden soruyorum,cevaplar icin tesekkürler

Ekli dosyalar

• SAM_0390.webp
    SAM_0390.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,004
Bu sorunun cevabını asla kesin olarak veremeyiz, şekline rengine bakarak belki bazı tahminler yürüte biliriz ,oda havada , kalır yani kuş uçacak ve sorunuzun net yanıtını alacaksınız ..
Benim kuşun görüntüsüne bakarak yaptığım tahmine göre , bu kuşcağız çok aman aman bir kuş çıkamaya bilir..
Ama bu tahmin sadece bu fotoğrafa yapılmış bir yorum bir fikir ..

Kardeş kimse kuşun resmine bakıpta oynayıp-oynamayacağını bilemez,biliyorum diyenler sallıyodur.Kuşu Allah bilir kimse unutmasın... ama güzel yavru güle güle besleyin,kazasız belasız uçurursunuz inşallah..."DADAŞ"

falında bu kusun ne gorunuyor dıye sorsan belkı olur ama oynar mı dedıgın zaman ıs degısır kardesım vala ben bu renk kusun oynadıgını da gormedım uctugunuda zaten kırma neler vardır o kan da bellı degıl ne ugrasacan bunlarla ver hedıye gıtsın ben ce bu ucmaz bıle hayırlı gunler...

Geri