DumanlıHastası
Üye
- Ad Soyad
- Emre Eray
- Meslek
- Elektrik Elektronik
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba kardeşim aman acele etme yavruları yeme düşüreyim diye çaptan düşürürsün.Abi bu yavrular bana hediye geldi bana geldiklerinde ilk resimdeki gibilerdi babaları ölmüştü arkadaşım bana anneleri ile hediye etti lakin anneleri benim kümese gelince yavrulara kusmadı zaten çok geçmedi annelerini de atmaca aldı yavrular bana kaldı zaten bunu göze alarak almıştım ve aradan 17 gün geçti yavruların son durumu orta bi şekilde elimle besledim onları yavaş yavaş yeme vuruyorlar bazen yutma işleminize yapıyorlar bu sabah kasadan dışarı çıkardım birbirlerine kur yapıyorlardı aynı erkeğin öttüğü gibi ötmeye çalışıp etraflarında dönüyorlar acaba ikiside mi erkek ? Ki kur yapmak için yaşları ufak değil mi şaşırdım kaldım Bana hediye eden arkadaşım yavruların ne zaman çıktığını bilmiyor o yüzden siz değerli abilerimden tahmin istedim son resimde görüldük üzere ense ve yanak tüyleride son süratle çıkıyor zaten çoktandır kanat antremanı yapıyorlar ama daha havalanamadılar hiç tahmini kaç güne uçabilirler ? Tam anlamıyla ne zaman yeme düşerler ? Yeme düşmeleri için biraz aç bırakayım mı ? Şimdiden teşekkür ederim abi sağlıcakla .