Bu yavrular kaç günlük bilgisi olan acil yazsın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DumanlıHastası
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre Eray
Meslek
Elektrik Elektronik
İlgi Alanı
Kediler
image.webp

Abi bu yavrular bana hediye geldi bana geldiklerinde ilk resimdeki gibilerdi babaları ölmüştü arkadaşım bana anneleri ile hediye etti lakin anneleri benim kümese gelince yavrulara kusmadı zaten çok geçmedi annelerini de atmaca aldı yavrular bana kaldı zaten bunu göze alarak almıştım ve aradan 17 gün geçti yavruların son durumu orta bi şekilde elimle besledim onları yavaş yavaş yeme vuruyorlar bazen yutma işleminize yapıyorlar bu sabah kasadan dışarı çıkardım birbirlerine kur yapıyorlardı aynı erkeğin öttüğü gibi ötmeye çalışıp etraflarında dönüyorlar acaba ikiside mi erkek ? Ki kur yapmak için yaşları ufak değil mi şaşırdım kaldım 😅 Bana hediye eden arkadaşım yavruların ne zaman çıktığını bilmiyor o yüzden siz değerli abilerimden tahmin istedim son resimde görüldük üzere ense ve yanak tüyleride son süratle çıkıyor zaten çoktandır kanat antremanı yapıyorlar ama daha havalanamadılar hiç tahmini kaç güne uçabilirler ? Tam anlamıyla ne zaman yeme düşerler ? Yeme düşmeleri için biraz aç bırakayım mı ? Şimdiden teşekkür ederim abi sağlıcakla .

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    463.2 KB · Görüntüleme: 573
  • image.webp
    image.webp
    798.1 KB · Görüntüleme: 599
Abi bu yavrular bana hediye geldi bana geldiklerinde ilk resimdeki gibilerdi babaları ölmüştü arkadaşım bana anneleri ile hediye etti lakin anneleri benim kümese gelince yavrulara kusmadı zaten çok geçmedi annelerini de atmaca aldı yavrular bana kaldı zaten bunu göze alarak almıştım ve aradan 17 gün geçti yavruların son durumu orta bi şekilde elimle besledim onları yavaş yavaş yeme vuruyorlar bazen yutma işleminize yapıyorlar bu sabah kasadan dışarı çıkardım birbirlerine kur yapıyorlardı aynı erkeğin öttüğü gibi ötmeye çalışıp etraflarında dönüyorlar acaba ikiside mi erkek ? Ki kur yapmak için yaşları ufak değil mi şaşırdım kaldım 😅 Bana hediye eden arkadaşım yavruların ne zaman çıktığını bilmiyor o yüzden siz değerli abilerimden tahmin istedim son resimde görüldük üzere ense ve yanak tüyleride son süratle çıkıyor zaten çoktandır kanat antremanı yapıyorlar ama daha havalanamadılar hiç tahmini kaç güne uçabilirler ? Tam anlamıyla ne zaman yeme düşerler ? Yeme düşmeleri için biraz aç bırakayım mı ? Şimdiden teşekkür ederim abi sağlıcakla .
Merhaba kardeşim aman acele etme yavruları yeme düşüreyim diye çaptan düşürürsün.
Onlar hazır olduklarında zaten yem yerler tamini 25-30 günlük yavruların.
Göğüsten tüy eksiltene ve kanat teleklerinden içten 2 tanesini atıncaya kadar uçmaya zorlama yerlerine inip çıksınlar.
Vaktinden önce hazır olmadan uçmaya zorlanan aç kalan yavrular kolay hastalanabiliyor.
Ölmesin büyüsün de varsın geç uçsunlar bence
Selamlar
Khalid

Tamamdır abim çok sağol sayenizde inşallah sağlıklı iki yavru daha zamanında uçmayı öğrenecek Allah bu siteyi açandan razı olsun çok faydası geçti bana bu site olmasa bu yavruları büyütemezdim hepinizden tekrardan Allah razı olsun inşallah uçarken fotolarını çekip sizlerle paylaşabilirim . Sağlıcakla Rabbim hastalıksız kümesler sağlıklı kuşlar yetiştirmeyi nasip etsin .

Geri