buda benden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan king_19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

king_19

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
burak ergün
Meslek
otomasyon
İlgi Alanı
Kuşlar
s.a arkadaslar bende yenı kumesımın fotolarını eklemek ıstedım yapmak ıcın cok ugrastım guzel oldugununada ınanıyorum kumesımın etrafında ılk tur carton ustune strec ıkıncı tur kopuklu naylon ustune strec son tur gene strecten olusmaktadır yorumlarınız ve onerılerınız benım ıcın onemlıdır saygılarımla burak ergün.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0263.webp
    Fotoğraf0263.webp
    591.1 KB · Görüntüleme: 1,792
  • Fotoğraf0264.webp
    Fotoğraf0264.webp
    579.2 KB · Görüntüleme: 1,674
  • Fotoğraf0265.webp
    Fotoğraf0265.webp
    663.8 KB · Görüntüleme: 1,771
Burak kardeşim benim dikkatimi çeken kümesinde havalandırma bacası varmı resimde gözükmüyor ama yoksa,kümesi bu şekilde sarıp sarmalamak içeriye hava girmiyecek hale getirmek pek sağlıklı değil.

Bu şekilde tabanda ızgara bile olsa dışkılar kurumayacak ve koku ve asitten dolayı kuşuda,kuşcuyuda rahatsız edecektir.

Folluklarınıda biraz daha büyük tutarsan daha iyi olur.

Kümesinin rüzgar almayacak yönüne havalandırma için bir pencere yaparsan daha sağlıklı olacaktır bence.

Birde şunu aklında tut kanatlı hayvan üşümez,hava sirkilasyonunda(ceryanda)kalmasın yeter.

Selamlar.

havalandırma var tabıkı ayrıca bızım buranın soguk ve ruzgarı cok fazladır onun ıcın onlem almak zorundayım kuslar tarasta oldugu ıcın ve benım tarasın önü dırek sahıl göl kenarı ve baska bina yok

Kümesin ebatları kaça kaç OSB den yapmışsınız kaç tabaka gitti ve maliyeti ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim.

kardesım kumesın sadece arka kısmında osb kullandım yan tarafta 2 cm suntalar ıle kapanmıstır tahtalara para vermedım bır tanıdıgımdan aldım kumesın sadece ıskelet kısmına yani demir kosebent olan kısmına para harcadım 100 lira tuttu :) ama genel bır malıyet yaparsak 300 falan gıbı bır rakam tutar tahmını

Geri