Buda benim çorum cıplağım... (ANKARA)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan k4dirb4sk4n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Güzel bir erkek güzelde takla atıyo Beğeninize sunuyorum saygılarımla

Ekli dosyalar

• 011120091758.webp
    011120091758.webp
    364.3 KB · Görüntüleme: 2,851
Selamlar , kuşunuz tam bir Çorum Çıplağı değil ,sanırım kırması ,kilot paça diye anılan bir kuş , yani paçalı ile çıplak ayaklıdan türemeye benziyor .. Sağlıklı bir erkek maşallah selamlarŞEREF

bendede dişisi var beyaz yarım saaten asağı hiç uçmaz fişektede takla atar havadada atar bir keresinde 89 tane takla saydım... sizinkide güzel maş.

selamın aleyküm karedeş seni üzmek istemem ama bu kuş corum çıplağı değil sıvama paca dediğimiz bir tür paçalı bir kuş ile paçasız bir kuştan olma paylaşım için teşekürler

40TİLKİ' Alıntı:
selamın aleyküm karedeş seni üzmek istemem ama bu kuş corum çıplağı değil sıvama paca dediğimiz bir tür paçalı bir kuş ile paçasız bir kuştan olma paylaşım için teşekürler

aydınlattığınız iiçin teşekkür ederim ben sıvamayla çorum cıplagını aynı bılıyodum zaten hediye geldi tşkr ederım saygılarımla

şeref' Alıntı:
Selamlar , kuşunuz tam bir Çorum Çıplağı değil ,sanırım kırması ,kilot paça diye anılan bir kuş , yani paçalı ile çıplak ayaklıdan türemeye benziyor .. Sağlıklı bir erkek maşallah selamlarŞEREF

teşekkür ederim şeref abi yeterince sağlıklı büyütmeye çalışıyoruz allah katında vebali büyük yoksa...

abi bende işte bunu sıvama paça yada corum cıplagı olarak bılıyodum ama yanı ıkısınınde aynı şey oldugunu sanıyodum o yüzden koydum tşkr ederim yorumların için saygılarımla...

40TİLKİ' Alıntı:

tşkr ederim yorumlarınız için bende sıvamayla corum cıplagını aynı sanıyodum Aynı olmadıklarını öğrendım saygılarımla...

Geri