Buda benim kümesim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmethabil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmethabil
Meslek
takı tasarım
İlgi Alanı
Kediler
7378.jpg

sensörlü alarm
7371.jpg

7379.jpg

7457.jpg

7461.jpg

7469.jpg

desi alarm herhangi bi darbede çalıyor
7452.jpg

7523.jpg

7521.jpg

7519.jpg

7520.jpg

7532.jpg

7542.jpg

7611.jpg

7630.jpg

7629.jpg

7628.jpg

7637.jpg

güle güle besle kardeş bu alarmın çalışma düzeneği hakkında bilgi verebilir misin biraz

Çok sağlıklı bir kümes gibi gözükmüyor , bodrum odası gibi alçak ve rutubetli olmalı .. Bu tür kümeslerde hastalıklara yakalanma ihtimali oldukça fazla olur , buda verilen emeğin zaii olması anlamına geliyor ..
Daha kullanışlı bir kümes yapmanızı öneririm, imkan larınız müsait se babiki. selamlarŞEREF

ewet dediğiniz gibi rutubet oluyor o yüzden yeni kümes yapıcam en yakın zamanda alarm sistemi pille çalışıyo 1.5 sene pillerini değiştirmeden kullanabiliyosun uzakdan kumandalı 105 deibel ses çıkarıyo her iki üstteki harekete duyarlı kümesin önüne birisi geldiğinde çalıyor kapıdaki alarm da darbeye duyarlı kapıyı çok hafif sarstığın zaman hemen alarm çalmaya başlıyor 4. katta oturuyorum ewin içinden çok rahat duyuluyo sesi

s.a kardeş ben sana kullandığın alarm sistemlerini sormak istiyorum fiyatları ne kadar ve nereden bulabilirim birde alarm uzaktan kumandalı mı acaba çünkü ben evin karşısında bir arsaya demir kümes yapmayı düşünüyorum her ihtimale karşı bu alarmlar olsa iyi olur eğer bilgi verirsen sewinirim

Geri