BUDA BENİM KÜMESİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ripduk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ripduk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
fatih erdoğlu
Meslek
marangoz
İlgi Alanı
Kediler
scaled.php

Sağ alt köşede havalandırma için örgü tel + kapı üzerinde
scaled.php

Bu folluktan hiç yumurta alamadım alt tarafta oldugu içinmi ?? sizce kaldırayımmı bunu
scaled.php

scaled.php

Sol alt köşedeki yeri eşe atmak için yaptım ama dışarıdaki kuş içeriyi görebiliyor sıkıntı olurmu
scaled.php

scaled.php

scaled.php

Kümesim hakkında degişik fikirleriniz olursa paylaşa bilirseniz memnun olurum birde arkadaşar ikitane süs kuşunu satmayı düşünüyorum hiç bir bilgim yok sizce kaç para ederler

gunes gırmeyen kumese doktor gırermıs :D ama kuslarınız dısarı ucucam dıye cama carpmıyormu ya.

Cama çarpmıyorlar desem yalan olur ama çabuk alışıyorlar
Güneş giriyor kardeş kümese ama pek fazla degil tabi haliyle önünde tam ceviz var
Daha hastalık nasıl birşey görmedim inş allah nasip etmez elim den geleni yapıyorum hastalık gelmemesi için tüm arkadaşlarada

HAYIRLI OLSUN FATİH KARDESİM GÜLE GÜLE BESLE KUSLARIN GÜZELMİŞ

SAYGILAR

O tüpgazlar ne işe yarıyor, ateşle yaklaşmayalım diyemi , şaka bir yana, kuşculuk bir adamın kanına işledimi nerde olsa besler.Benim bir arkadaşım vardı babasının korkusundan meyve sebze satılan üç tekerlekli el arabaları yokmu ,bir yandan sebze satardı bir yandan sebze arabasının alt deposu vardır ordan kuş ucururdu bunu niyemi anlattım aklıma o geldikce sizin kumes saray gibi, ilerde daha iyisini yaparsın inşanlah, kuşlarınız sağlıklı olduğuna göre herhangi bir sorun yok sayılır.

slm fatih kardeşim bana özelden numaranı yollarmısın?

Hayırlı olsun hersey gönlünüzce olur inşallah

Kümesinizin maşallahı var, camlara ince perdelik gibi bir kaç ince bez parçası ile örtüp cama çarpma sorununu yok edebilirsiniz

Geri