Buda Benim MardinLerim!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan #0000ffßyMumi#0000ff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muhammet ALi
Meslek
Öqrenci
İlgi Alanı
Kediler
Hepsi Oyunlu

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    746.8 KB · Görüntüleme: 1,564
  • 2.webp
    2.webp
    667.1 KB · Görüntüleme: 1,556
  • 3.webp
    3.webp
    560.1 KB · Görüntüleme: 1,603
Dewamı

Ekli dosyalar

• 4.webp
    4.webp
    708.6 KB · Görüntüleme: 1,606
  • 5.webp
    5.webp
    722.3 KB · Görüntüleme: 1,598
  • 7.webp
    7.webp
    709 KB · Görüntüleme: 1,573
Dewamı2

Ekli dosyalar

• 9.JPG
    9.JPG
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,524
  • 10.webp
    10.webp
    643.5 KB · Görüntüleme: 1,550
  • 11.webp
    11.webp
    718.7 KB · Görüntüleme: 1,600
Kuşların Kanatlarını Niye Çekiyorsun Yazık Hayvanlara

Abi Napam Alışmaları için Cektım Sonra Uzuyor

Merhaba,
Kuşlar bakımsız gözüküyor.Sanırım kuşları eline alıp çok oynuyorsun.Kuşlara fazla elleme kendi halinde bırak.Birde sıcak havalarda derin olmayan bir leğene su koy yıkansınlar temizlensinler.Dediğim gibi kuşları fazla eline alma...

s.aleyküm kardeşim bişey sorucam mat öntepe sabuninin sana istanbul'dan gelme imkanı varmı kuşu aldığın kişi tanıdığın bi kuşçumu?

cevap verirsen sevinirim kardeşim birkaç bişey daha sorucam o kuş hakknıda sana allah emanet olasın

Ben o kuşu yemciden aldım istanbuldan felan gelmedi sanırım ben bursa da oturuorum..

Saygılarımla Muhammet ALi

Kuşlara Elleme Konusuna Gelince Arkadaslar Kuslara Elliyorum Neden Bit İlaçı Sıkıyorum Hafta 1 Onun İçin Avcuma Alıp Kanatlarının Arasına Sıkıyorum:)

Saygılarımla Muhammet ALi

anladım muhammed kardeşim o kuşun kuyrukları 13 kuyrukmu cevap yazarsan sevinirim

bilmiyorum size cumartesi günü cevap vericem sabaha karşı

Bide kuşların yaşını nerden anlarız?

o yüzden sordum zaten muhammet matın kuyrukları 13 kuyruk mu kardeşim

yaş konusuna gelince sendeki yavru beyaza bakarak gözlemleye bilirsin yaşlı kuşların gagalarının üzerindeki beyazlık daha dikkat çekicidir

Abicim galiba Nazar Deydi TepeLi İle Sordugun Mardin Kaçtı İnşallah Gelirler Valla Cok Üzgünüm Yha Acaba Gelirlermı 1 hafta yuvanın ıcınde ıcınden cıkarıp yemlıorum acaba gelırlermı ??:(

bu zamana kadar gidenin geri geldiği görülmemiştir canın sağolsun muhammedcim bulursan veya gelirse msj atarsan sevinirim

kuşlarını fazla elleme kardeşim bursada senin gibi küçük yaşlardaki kardeşlerimizin mardin bakması beni gururlandırır ama biliyosun küçük nesil mardine bursada biraz uzak özellikle oyun kuşlarına saygılar

Geri