Buda Benim Salmam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crazy_orhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
orhan bulut
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
az ve öz bir salma yorumlarınızı bekliyorum
my.php

my.php

my.php

my.php

my.php

my.php

teşekkürler cumartesi günü 3 çift çiftleşti yumurtayı bekliyoruz (: (: (: yumurtlar bi gelseydi 1 hafta içinde yumurtlar diyolar (:

Dar bir kümes ,kuş da az, ama sanırım biraz sıkntılı oluyordur .Uygun bir imkanınız var ise kuşlarınızı daha geniş ve kullanışlı bir kümeste yetiştirmenizi öneririm . bolşanslar .selamlar.ŞEREF

nap biliyonmu
,salmayı kır odun yap yada at ,kuşlarida sal gitsin yada sat,günah lan hayvanlara.

Sen kuşlarına öylemi yapıyon adam gibi yorum yapacaksan yap ne lanlı lunlu konuşuyon :sinirli: :sinirli:

ben öğle yapmıyom ztn yapmama grek yok dönek besliyom arada bi taklacı iniyo öle indigi gbi de yakalayıp kesip köpege atıyom blder bide yazmısssın buda benim salmam diye salmamı o ?

balcova' Alıntı:
ben öğle yapmıyom ztn yapmama grek yok dönek besliyom arada bi taklacı iniyo öle indigi gbi de yakalayıp kesip köpege atıyom blder bide yazmısssın buda benim salmam diye salmamı o ?
Mehmet bey,lütfen hitap şekillerinize dikkat ediniz.Üyemiz,bu özgür paylaşım ortamında kümesinin resimlerini yayınlamış,bizlerle paylaşmış.Beğenip,beğenmemek herkezin zevkine göredir.Ancak beğenmediğimiz zamanda ''LAN'' gibi argo kelimelerle ortamın güzelliğini kaçırmak,kimsenin elinde olan bir hak değildir.
Hem ne demek o öyle,bir taklacı yakaladığım zaman kafasını koparıp köpeğin önüne atarım.Bu sizin malesef seviyenizi anlayabilmemize yardımcı oluyor.
Ya, sitemizin kurallarına uygun bir şekilde hareket edip üyeliğinizi sürdürürsünüz,yada bilin ki bu size sitedeki üyelik hakkınızı sürdürebilmeniz için bir UYARIDIR.

tm ADMİN bi yanlışımızmı oldu affola ama bda bnm fikrim....

hocam iyi güzelde bu salma olmuyor senin yaptığın kümes olmuş ve çok ufak 2 çiftten fazla kuş koymazsan iyi edersin kuşların için daha iyi olur salma denen sey kuşların salamadığın için kümesin önüne yapılan büyük tel kümestir her tarafı açık

merhabalar oncelıkle guzel kuslarınız oldugunu soylemek ısterım fakat soyle bır durum varkı kuslar o kumes ıcın cok fazla baksanıza follukta yan yana bıle duramıyorlar ya bir çifte indirin ( en azından bu kumes ıcın ) yada mumkunse daha buyuk follukları daha buyuk daha derın bır kumes yapınız. şimdiden kolay gelsın saygılarımla.

Geri