vailenz
Üye
- Ad Soyad
- fatih özcan
- Meslek
- formen
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaan ozkoyuncu' Alıntı:gonenın neresınde oturuyorsun yazları hep gelırız memlekete gelıp gormek ısterım yuva cok guzel massallah saglıcakla besle ornek yuva olmus
kusbaz123' Alıntı:süper bir yuva olmuş ama ufak tefek gözden kaçan ayrıntılar var. bunları söylemek isterim. yuvalıkların önüne koymuş olduğunuz tahtaların boyu biraz daha uzun olsaymış yavrular ayaklanınca yuvadan düşme atlama ihtimaline karşı güzel olurmuş diye düşünüyorum. birde diğeri çatıda biraz salma yapsaydınız yağmur rüzgar ile birleşince kümesinize giribilir buda dışkıların koku yapması ve hastalıklara davetiye çıkarmasına neden olabilir.[/q
eleştirilerinden ilki henzü başıma gelmedi belki düşebilir hakılısınız bunu için yeni bir önlem almayı düşünüyorum! ikincisine gelince evet yağmur gelio ön yüzünden giriyor iceriye ama koku sorunu olmaz cünkü 1 hafta da bir gerekli temizliği ve ilaçlamayı yapıyorum kardeşim yine de düşünülerek söylenmiş eleştirilerin için teşekkür ederim kardeşim
texas1963' Alıntı:Örnek kümes, maliyeti ne kadar oldu size ?