buda benim yeni kümesim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vailenz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

vailenz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
fatih özcan
Meslek
formen
İlgi Alanı
Kediler
yaptıralı 1 ay oldu kuşlarımıda yeni yeni almaya başladım umarım beğenirsiniz

Ekli dosyalar

• kümes5.webp
    kümes5.webp
    31.3 KB · Görüntüleme: 1,713
  • kümes7.webp
    kümes7.webp
    137.2 KB · Görüntüleme: 1,708
  • kümes6.webp
    kümes6.webp
    52.9 KB · Görüntüleme: 1,706
  • kümes1.webp
    kümes1.webp
    41 KB · Görüntüleme: 1,687
  • kümes3.webp
    kümes3.webp
    87.6 KB · Görüntüleme: 1,658
devamı....

Ekli dosyalar

• kümes2.webp
    kümes2.webp
    43.2 KB · Görüntüleme: 1,698
MASALLAH EMEKLERİNİZE SAGLIK BUNDAN DAHA İYİSİDE OLMAZDI HER HALDE ÇOK ÇOK GÜZEL OLMUS

RAHATLIK HİJYEN APARATLAR ÇOK GÜZEL DÜŞÜNÜLMÜŞ MÜKEMMEL OLMUS KUSLARINI GÜLE GÜLE BESLE UÇUR
PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

diğer konuna da yorum yapmıştım gerçi ama buraya da yapma gereği hissettim çünkü çok güzel olmuş kümes.herşey düşünülmüş.tebrik ediyorum.yalnız güvenlik konusu biraz sıkıntılı.eğer hırsız gibi bir tehdit yoksa sorun yok

bu arada söylemeyi unuttum.tüm ızgaraların altına gazete kullanmanı öneririm fatih abi.hem tahta kirlenmez hem de temizliği daha koaly olu.rbence çok geç kalmadan kesnlikle hepsinin altına gazete ser.yuvalıklar da dahil.

yorumun için teşekkür ederim kardeşim güvenlik konusunda bi sıkıntı yok hem köpeklerim var hemde güvenlik kameralarım var şantiye bahçesi burası

gazete konusuna gelince bilgilendirmen için teşekkür ederim deneyeceğim

Çok güzel kümesin ve kuşların var usta ...

Daaa usta bu güvenlik işini biraz sıkı tut malum etraf hırsız kaynıyor
.s .s

gonenın neresınde oturuyorsun yazları hep gelırız memlekete gelıp gormek ısterım yuva cok guzel massallah saglıcakla besle ornek yuva olmus

masallah guzel kumes ve kuslar gule gule besle

kaan ozkoyuncu' Alıntı:
gonenın neresınde oturuyorsun yazları hep gelırız memlekete gelıp gormek ısterım yuva cok guzel massallah saglıcakla besle ornek yuva olmus

kuşlarım şantiye(baş-taş) bahçesinde istediğin zman gelip görebilirsin kardeşim! bi mesaj atman yeterli

şuan kocaelındeyım memlekete geldıgım zaman mutlak uğrarım yanınıza saygılar

süper bir yuva olmuş ama ufak tefek gözden kaçan ayrıntılar var. bunları söylemek isterim. yuvalıkların önüne koymuş olduğunuz tahtaların boyu biraz daha uzun olsaymış yavrular ayaklanınca yuvadan düşme atlama ihtimaline karşı güzel olurmuş diye düşünüyorum. birde diğeri çatıda biraz salma yapsaydınız yağmur rüzgar ile birleşince kümesinize giribilir buda dışkıların koku yapması ve hastalıklara davetiye çıkarmasına neden olabilir.

Örnek kümes, maliyeti ne kadar oldu size ?

kusbaz123' Alıntı:
süper bir yuva olmuş ama ufak tefek gözden kaçan ayrıntılar var. bunları söylemek isterim. yuvalıkların önüne koymuş olduğunuz tahtaların boyu biraz daha uzun olsaymış yavrular ayaklanınca yuvadan düşme atlama ihtimaline karşı güzel olurmuş diye düşünüyorum. birde diğeri çatıda biraz salma yapsaydınız yağmur rüzgar ile birleşince kümesinize giribilir buda dışkıların koku yapması ve hastalıklara davetiye çıkarmasına neden olabilir.[/q

eleştirilerinden ilki henzü başıma gelmedi belki düşebilir hakılısınız bunu için yeni bir önlem almayı düşünüyorum! ikincisine gelince evet yağmur gelio ön yüzünden giriyor iceriye ama koku sorunu olmaz cünkü 1 hafta da bir gerekli temizliği ve ilaçlamayı yapıyorum kardeşim yine de düşünülerek söylenmiş eleştirilerin için teşekkür ederim kardeşim

texas1963' Alıntı:
Örnek kümes, maliyeti ne kadar oldu size ?

bu kümes bana gönende kuş yetiştiren değerli bir abimizin hediyesidir arkadaşım o yüzden fiyat konusunda bişey diyemem

beyler bu ızgaraları istda nerden bulabilirim

Geri