Buda Bizim Gariban Hane :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan albasansefa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sefa albasan
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaslar İyi kötü yorumlarınızı Beklıyorum Kümesim Bana göre biraz Ufak, ama İnsallah 1 ay icinde Tugladan Büyük bir Kümes Yapıcagım Yavrularım Biraz daha Büyüsün Ondan Sora. Resimler Biraz net Cıkmamıs Telefondan Cektigim icin İnsallah Yakında Daha guzel resımler Cekerım. Ha bu arada orda Duran Suluk Yedek Suluk Dİgerini Ozona Yatırdım Temizlemek İcin Ondan BUnu Kullandım Aklınıza Bisey Gelmesin :)

Kümes

Kuslar

Buda Yakalamıs Oldugum Şebab Akkuyruk, Hakan Abi iyice Bakta Genede ama Seninkine Hic benzemiyor.

eyw kardesim Cok saol.

Kümes için bir şey diyemiyeceğim çünkü iyi gürünmüyor. Resimlerde görülen kuşlar için ise bence yeterli kümes alanı var. Ancak yeterli havalandırma var mı acaba?
Havalandırmanın kümesler için çok büyük önemi vardır. Gerek dışkılardan çıkan gazların dışarı giderilmesi ve gerekse kümesteki rutubetin atılması için iyi havalandırmanın iyi olamsı gereklidir.

Bir de yemlerini yemlikte vermeni tavsiye ederim.

Oncelikle Yorumun Icın tesekkur ederim abi, Havalandırma Kapının oldugu Yer Komple Tel Bi orası var sadece ordan temiz hava giriyor baska yerde havalandırmam yok acıkcası. Yemlerini icerde yemlikte veriyorum dısarda kum toprak mineral alsın diye orda verıyorum gunduzlerı aksamlarıda kumesın ıcınde yemlıkte verıyorum.

Bence kümese limon sandığı alın.Kümes daha düzenli ve iyi olur.

güzel kardeşim, kümesinde hastalık var mı? Yok. Kümesinde yumurtadan çıkan yavruların var mı? Var. O zaman bu kümese dair denilecek hiç bir söz yok, Kuşların ortamı beğenmiş, hastalık yok, yumurtlamışlar, yavrular çıkmış büyüyorlar. Bundan sonrası sadece daha ferah büyük bir kümes olur, onu da yapacağını söylüyorsun zaten. Bana göre ortamında kuşlarında güzel, allah hepsine uzun ömür versin..

kümesiniz kuşlarınız için yeterli bence güzel bi ortam kuşlarınızda güzel maşallah

FeLix_' Alıntı:
güzel kardeşim, kümesinde hastalık var mı? Yok. Kümesinde yumurtadan çıkan yavruların var mı? Var. O zaman bu kümese dair denilecek hiç bir söz yok, Kuşların ortamı beğenmiş, hastalık yok, yumurtlamışlar, yavrular çıkmış büyüyorlar. Bundan sonrası sadece daha ferah büyük bir kümes olur, onu da yapacağını söylüyorsun zaten. Bana göre ortamında kuşlarında güzel, allah hepsine uzun ömür versin..

Evet abi Cok sukur Yavrular CIktı büyüyor yavas yavas, iste bazen kuslar kırgın gibi duruyor onada sitede takıp ettigim ilacları aldım ve duzenlı bir sekilde verıyorum su an ıcın bı problem yok gibi cok sukur. evet ınsallah 1 aya kadar buyuk ferah bı kumes onları beklyor :) yorumun ve ıyı dıleklerın ıcın tesekkurler abicim.

hakanfiliz' Alıntı:
Bence kümese limon sandığı alın.Kümes daha düzenli ve iyi olur.

ah o lımon sandıklarını bi bulabılsem artık eskisi gibi yok onceden pazarlardan manavdan ıstedınmı verıyorlardı sımdı artık kalmamıs, herkes plastige gectik diyor kimiside iade diyip gecistiriyor. simdilik bunlarla ıdare edeyım osb den yenı kumesıme yuvalıklar yapmayı planlıyorum. yorumun ıcınde tesekkurler.

mazidenbiri' Alıntı:
kümesiniz kuşlarınız için yeterli bence güzel bi ortam kuşlarınızda güzel maşallah

Teseskkur ederim kardesim guzel yorumun icin. allah kimsenin kumesine hastalık ve baska seyler vermesin.

Maşallah, kuşlarınızda kümesinizde güzel.Fakat havalandırma eksik gibi eğer üşürler diye etrafını çevirdiyseniz kuşların ilikleri kapalı olduğundan üşümezler, tel olan alanı biraz genişletirseniz daha iyi olur gibime geliyor.Güle güle besleyin saygılar.

Tesekkur ederim yorum icin. evet o tel olan kısmını genislettim baya bi buyuk yaptım yani usume konusunu artık gectim ona kanaat ettim usumedıklerını :D

Kümes biraz derme çatma ama kuşlar sanki fena değiller gibi .. Bence daha güzel bir ortamı hak ediyorlar..selamlarŞEREF

YENİ KÜMESİNDE ;;

SULUK,YEMLİK, HAVALANDIRMAYA DİKKAT ETMELİSİN..KOLAY GELSİN..

MAŞALLAH

[email protected]' Alıntı:
YENİ KÜMESİNDE ;;

SULUK,YEMLİK, HAVALANDIRMAYA DİKKAT ETMELİSİN..KOLAY GELSİN..

MAŞALLAH

evet yeni kümesimde Havalandırmayı KEsin yapıcam Hem Ustten Hemde Kucuk bi pencere Yapmayı Dusunuyorum, yazları telli kısında camlı. ilgin icin tesekkur ederim abicim.

abi kümesinin o kasaları felan çok hoşuma gitti güle güle besle.

Maşşallah abi güzel kuşlar ... yeni kümes yapacaksan böyle idare edecekler .. yoksa .. bende diğerleri gibi düzenlemeni söyleyecektim çünkü o kasalar çok yer kaplamış (:

Şükür Et Kardeşim ya hiç olmasaydı öle kuşların kümesin

güzel kümes abi birazda topalar denildiği gibi bide limon kasası yaparsanız güzel olur bide ankaanın neresindesiniz merak ettim bende ankara etimesguttayım

Sincandayım Kardesim.

Harika kümes , tek kusura sanırım kapısı. Yavruları takip etmen, içeriyi incelemen, temizlemen için biraz ufak gibi. MAŞALLAH

Geri