Buda bizim küçük pinçırımız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SEREF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

SEREF

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ŞEREF
Meslek
ÖZSOY
İlgi Alanı
Buda bizim küçük pinçırımız..

Ekli dosyalar

• pinçırımız...webp
    pinçırımız...webp
    167.4 KB · Görüntüleme: 1,709
Re: Bendeki Köpek Tutkusu :)

MAŞALLAH.. PEK GÜZEL.. :slm:

maşallah çakı gibi

fena olur bunlar hırsız yaklaşamaz :heyo:

Çok akıllı çok çabuk öğreniyor , sadece birkere yaptırmak yetiyor .. Eğitim vermediğimiz halde birçok şeyi öğrendi.. Arabay biniyor , dizime ikikere rurduğumda hemen kucağıma atlıyor , Kümesten güvercin yumurtası çalıyor :) ama bunun suç olduğunu biliyor, resmen gözünün içine baktığımda gözünü kaçıroyor yaptığının suç olduğunu biliyor..
Adam seçiyor , birkere öfkelendirmek yeterli o kişiyi asla unutmuyor bazen çokfazal öfkelenebiliyor.. Kalıbından hiç umulmayacak kadar hırçın ve saldırgan olabiliyor .. Ama dediğim gibi kafasını taktığu kişiye karşı .. Herkezle ahbap olmuyor seçici sahibine aşırı bağlı gölge gibi ayrılmıyor yanımdan .
Çok küçük olmasa mükemmel bir behçe köpeği olabilir bekçilik yapabilir . Beni bir gün bile görmese ertesi gün resmen kucağıma zıplıyor vıcır vıcır sesler çıkarıyor ... Bu durumu çok komik oluyor .. Kendisini sevdirmeyi başarıyor ..
İl defa bukadar ufak bir köpekle beraberim böyle akkıllı ve sevimli bir tür olduğunu bilmiyordum ..

S A SEREF ÇOK SİRİN BİR KÖPEK BENİM DE VARDI ALASKA İLE KURTTAN ÇIKMA ÇOK HASİN BİR KÖPEKDİ

KUSLARI ÇALMAK İÇİN ZEHİRLEDİLER İLK KEZ BİR KÖPEGİ KABULLENİP SEVMİŞDİM HER SEYDEN ÖNCE NANKÖR DEGİLLER

SAYGILAR

Çoksadıklar evet yediği ekmeğin karşılığını mutlak sevgi ve bağlılıkla sonuna kadar veriyor .. Akşama kadar hayvanlarla beraber , hiçbir zararı yok sadece yavru tavşanlarla kovalamaca oynuyor , horozdan bile bazen sopayiyor :) ufak tefek olunca tabi zorlanıyor biraz..

Yıllardır bu köpeğin tıpa tıp aynı özelliklerini taşıyan ufak köpekler besliyoruz . Şimdi iki tane var aynı bu gibi ufak baba oğul, ama en baba köpeklere bile kafa tutuyorlar mahalleye köpek giremiyo (:

Maşallah yakışıklı ufaklık.
Buda babamın koruması;

Ekli dosyalar

• capkin.webp
    capkin.webp
    79.6 KB · Görüntüleme: 1,625
Maşallah,güzel köpek (:

Aa tam benim aradığım gibi bir köpek ..)) şaka biryana cidden böyle orta boylu akıllı cesur sahibine ve mekanına sahip çıkabilecek .. Hem Bahçe köpeği tarzı bir köpek edineceğim ileride .. selamlar ŞEREF

Şeref abi aynısı alt komşumuzda vardı öldüğünde 20 yaşına yakınmış. Dehşet sesi vardı apartmandan çıkarken gelene geçene havlıyordu, hani köpeği bilmesek diyecez doberman falan o kadar gür sesi var. İlerde ortaboy bekçi köpeği almak istersen safkan boxer tavsiye ederim yanlız şımarığı çok şımarık olur iyi yetiştirmek lazım. Bende beyaz boxer besliyorum benim yanımdayken çok uysal herkezle dost olabilir fakat sürekli gözümün içine bakar komut bekler, ben varken dövseler kim kızım o demeden atak yapmaz kafasını eğer, ama nezaman yanlız kalırsa yada komut alırsa deliriyor. Evdeki diğer hayvanlarıda çok çabuk kabullenip mükemmel şekilde savunuyor bırak güvercinlerimden yumurta kaçırmayı mümkün değil kumru,yabani 2 metre yaklaşamaz,evde kim yüksek sesle konuşursa hırlar susturmaya çalışır,geceleri uyumaz kapının önünde yatar 2 dakikada bir kalkar devriye atar. Yanlız çok dominant bir ırk ipleri bir kez kaçırırsan bir daha söz dinletemezsin ister kız ister döv yapacağını yapar hiç korkusu yok. Ama şunuda diyim ilk köpeğim değil fakat boxer farklı bir ırk,sahibi afedersin wc ye girdiğinde kapıda nöbet tutan çıkana kadar ağlayan başka ırk görmedim. Kimi köpek sadece kendi evini benimser evinden dışarı çıktığı zaman efeleği biter koruma güdüsü kaybolur bu ırk öyle değil sahibi neredeyse orası onun evi . Güçlü bir ırk olsada bir pitbull,dogo,kangal kadar güçlü değilller fakat yanında sahibi varsa 10 tane kangalın arasına girer ölmek kalmak onun için problem değil.

Geri