Buda Bnm Kümesim :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serdar46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

serdar46

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
serdar şahin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
viewer.php
[/url] Yukleresim.com[/img]
viewer.php
viewer.php
viewer.php

Yorumları Bkliyorum .D

Güzel Ve Baya emek verilmis Bir kümes isallah gönlünüzce kuslarınızı beslersiniz .... Paylasım İçin Tesekkürler ... 1 2 tane daha ayrıntılı foto koysanız dahada güzel ola bilirmis ...

Gerçekten güzel olmuş Serdar abi.Allah hayırlısıyla beslemeyi,uçurmayı nasip eder İnşallah.

başarılı olmuş..

elinize sağlık güzel olmuş allah kazasız belasız kuş beslemek nasip etsin .

tam anlamıyla profesyonel bir kümes olmuş allah verimli ve sağlıklı kuşlar beslemeyi nasip etsin

kümesiniz hakkaten çok güzel fakat sanki biraz kümese göre kuş sayısı az gibi fotoğraflardan anlaşıldığı kadar inşşalah tüyleri kadar hayrı olur!!!!

cok güzel olmuş be tbrk ederim serdar kardeşim

Tam anlamıyla harika bir kümes...emeğinize sağlık.

MERHABA.
KÜMES VE ORTAM ÇOK GÜZEL. KUŞLARIN RAHAT EDECEĞİ VE UÇURMA AÇISINDAN AÇIK BİR ALAN, ŞUNU MERAK EDİYORUM. KÜMESİN BOYUTLARI NELERDİR? VE NE KADARA MASRAF GİTTİ. BÖYLE BİR KÜMESE SAHİP OLMAK İSTEYEN ARKALAŞLAR İÇİN REFERAN OLMASI AÇISINDAN İYİ OLUR VE İKİ BÖLMELİMİDİR BU KÜMES
SELAMLAR
SEÇKİN

Babam marangozda çalıştığı için fazla masraf olmadı :)

Ama snde böyle bir kms ypmak istiyorsan Boyutları :

Eni : 3 Metre
Boyu : 2.5 yada 3 Metre Ypmaya Çalış

Depo Yada Kömürlük Gibi Biryerin Varsa Zaten Fazla Masrafın Olmaz :)

SaygılarmLa Serdar... :)

resimleri görebilmeniz için yükledim

31128340390428887455.jpg

00242801493662989233.jpg

91452516805505012652.jpg

91452516805505012652.jpg

gercekten çok gezel kümes darısı benim başıma

[quote="serdar46
Yorumları Bkliyorum .D[/quote]

:asla: Bu Kümes ve Kuşlar Denizliden KUDRET ÖZDEMİR' e ait ! Denizli ziyaretimde tanıştığım 1970 ten beri güvercin yetiştiren bir abimiz.

Hem ortamı hem de kümesini çok beğenmiştik.İnşallah bir gün Allah sanada nasip eder Serdar kardeşim !

kenan81' Alıntı:
[quote="serdar46
Yorumları Bkliyorum .D

:asla: Bu Kümes ve Kuşlar Denizliden KUDRET ÖZDEMİR' e ait ! Denizli ziyaretimde tanıştığım 1970 ten beri güvercin yetiştiren bir abimiz.

Hem ortamı hem de kümesini çok beğenmiştik.İnşallah bir gün Allah sanada nasip eder Serdar kardeşim ![/quote]
Ortaya attığınız doğruysa eğer ben sadece şunu merak ediyorum.başkasının kümesini ve kuşlarını kendi kümesi ve kuşları gibi gösterenler bunu neden yapıyorlar.daha önce de başkasının kuşunu kendi kuşu gibi gösteren biri olmuştu.şimdi de siz bu iddiayı ortaya attınız.hakikaten ilginç.çok acayip insanlar var :)

Genç kardeşlerimiz özeniyor olabilirler ,forumda daha çok sevileceklerini zannediyor olabilirler , onun dışında başka bir kötü amaçlarının olmadığını ümid ediyorum.

[imghttp://i324.photobucket.com/albums/k321/axilleas82/empol_02.jpg][/img]

empol_07.jpg

empol_02.jpg

Geri