Buda Mecdiyeköyden... Yorumlarınızı bekliyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arifkargin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

arifkargin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Arif Kargın
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
...

[No message]

Ekli dosyalar

[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_2576.webp
    IMG_2576.webp
    118.8 KB · Görüntüleme: 1,850
  • IMG_2579.JPG
    IMG_2579.JPG
    133.4 KB · Görüntüleme: 1,862
YORUMA AÇIKK

Arif kardeşim mecidiyeköyün neresinde besliyorsun bende mecidiyeköydeyim..

Dereboyu caddesi üzerinde sen nerdesın semttaşım? :))

Walla bende dereboyundayım kim marketin orda sen tam nerdesin cok yakınsın bana hee :D

Marmara sitesi abicim

Kümesiniz güzel. henüz kuşlarınız yok herhalde. İyi bakarcağınıza uçuracağınıza söz verirseniz size bir çift bango ben hediye vereyim.

arifkargin' Alıntı:
Marmara sitesi abicim

ciddimi baya baya bir yakınız, sanırım daha kuşun yok dogrumu bende kuş veririm sana müsait bir zaman görüşürüz :)

Sinav nedeniyle bitirmistim. Aslinda kusa hic muhtac kalmamistim mahallede besleyen cok abilerim kardeslerim var ben kusun ucmasindan cok temizligine rahatina onem veririm... Ama bu sefer kusa muhtac kaldik cok iyi olur.. İletisime gecelim

arifkargin' Alıntı:
Sinav nedeniyle bitirmistim. Aslinda kusa hic muhtac kalmamistim mahallede besleyen cok abilerim kardeslerim var ben kusun ucmasindan cok temizligine rahatina onem veririm... Ama bu sefer kusa muhtac kaldik cok iyi olur.. İletisime gecelim

arif tanıyorum cogunu o aşagı tarafta yani eski pazarın kuruldugu sonlara dogru bayagi bir kuşçu var herkes kuscu olur ama herkes iyi kuş besleyemez kardeşim bilmeyen bir adamda alır besler kötüsünü veya iyisini degilmi seninle görüşelim :)

ama arif sana orda site içindeysen laf edebilirler kardeşim hiç kuşun varmı şuanda uçuruyormusun kuş ?

Marmara sitesinde degilim tam yan binasi duvarlarimiz birlesik apartman yoneticisiyiz bahce bana ait suan kusum yok hediyene cok sevinirim... Dedigim gibi ben kus ucmuyo diye cope atanlardan degilim... En iyi hale getirur yavrusunu alirim.

Abi şimdi senin ordan geçtim KİM'in tam üstü mü kümesin? Senın ordan geçerken hep kafamız havada senın kuslara var bi hayranlık gri teras mı? :)))

[dailymotion][izlesene][tag][youtube][/youtube][/tag][/izlesene][/dailymotion]​

:hmm:

Ekli dosyalar

• P0850_010314.webp
    P0850_010314.webp
    428.3 KB · Görüntüleme: 1,082
Geri