Budapeşte yüksek uçucuları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xxsenna1xx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

xxsenna1xx

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berkay Sert
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Selamün aleyküm ben Bursada, Budapeşte Yüksek Uçucusu besliyorum kuşlarım geçtiğimiz yaz 1-2 saat arası uçuş yapıyordu her akşam üstü uçuruyordum.2 haftalığına seyahate çıktım kuşlar salınmadı sadece yem ve suları verildi döndüğümde kuşlarda performans düşüklüğü oldu eskisi gibi uçmamaya başladılar.Tüye girdiler tüyden çıktılar şuanda eskisi gibi yükseklerde uçamıyorlar hergün antreman yaptırmama rağmen bunun nedeni nedir? Nasıl eski performanslarına geri döndürebilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden Teşekkür Ederim...

selamlar..

muhtemelen senin kuslarindan performans aldigin sure icinde ya hepsi yavru kizmasiydi yada cogunlui yavru kizmasiydi... simdi buyuduler tuye girip ciktilar ve sanirim esaldi kuslar birbirleri ile hep.. budapeste kuslari boyledir ucmazlar fazla cok ucmasini istiyorsan essiz DUL ucurma sistemi yapicaksin yani erkekler ayri disielr ayri kumeste durucaklar... ve yem olarak karbonhidrat agirlikli yem taneleri ile beslemelisin onlari... ARPA DARI BUGDAY yariyariya katarsan onlar icin hafif ama karbonhidrati agir bir yem olmus olur..... tavsiyem budapeste yerine TIPPLER ucur bursada yenibaglarda Seyhan Cakmak Gunay Coskun Ergun Mutlu Cemal Uslu bu arkadaslar turkiye ulusal tippler birligi uyemis onlardan kus alip ucum kusunun keyfine varabilirsin 10 15 saatlik kesintisiz net ucus ancak tipplerde vardir saygilarimla..

enes

kuşlar nasıl olsa kümesine alışık, al kuşları mahallenin en sonundan sal, kümesi bulabilmek için yükselmek zorunda kalacaklar, 2-3 gün bunu uygula daha sonrasında yükselmeye tekrardan başlarlar.

Teşekkür Ederim... Enes abi bencede kuşlar eş aldıkları için düşüşteler dediğin gibi kuşları eşsiz uçurmaya çalışıyorum Tippler ırkınıda denemeyi düşünüyorum :)

tippler irki icin 2 3 saat ucus cok normal bir ucus... daha dogrusu tippler irki icin 10 saat ucus cok normal.... yani herzaman bu sureyi ucarlar antreman gibi birisey bu sureler tippler icin:)

Geri