BUDAPEŞTE YÜKSEK UÇUCULARIM TEKİRDAĞ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hünkari_25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet ergin
Meslek
ÇİFTÇİ
İlgi Alanı
Kemirgenler

kırmızı kafa ve mavi kafa tip değilmi bunlar onlara benziyor bendede varda ama güzel kuşlarınız var allah bağışlasın..

Maşallah güzel kuşlar hepsi mermi gibi saglıklı bol yavrulu saglıklı bir sezon dileğiyle.

Maşallah, kuşların yuvalıkları ve ortam temiz ve sağlıklı, bango ve hünkari besleyenler için ,tam bir ideal bakıcı kümesi.

GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :))

BUGÜN SAAT 13:00 DA SALDIM 15:10 GECE İNDİLER YAKLAŞIK 7 GÜNDÜR UCURUYORUM KUŞLARIMI YENİ ALIŞTILAR BU KÜMESE 1 YILDIR KÖYDE BAKIYORDUM TEKİRDAĞA GETİRDİM İNŞALLAH DAĞA DA İYİ OLUCAKLAR:))

Bende de paçalı ve paçasız olmak üzere cok uckun kuslar ama atmaca geldiğinde daha yükseliyolar pırıltı (parlak) almıyolar ayrıcada atmacaya sahine veriyorum o yüz care arıyorum fikri olan varsa söylerse sevirinirim.

Ucurma alanın cok güzel, bu tiplerin arasına birkaç takım paçalı dönek gider.

slm usta masallah tuyunce yavru almanı dılerım satılık var sa fıyatları ne bı kolaylık saglar mısınız [email protected] bıldırırsenız sevınırım şimdiden tesekkur ederım

selam resımler süper artık 1tk kırmızısı bol budapeşte yaparsın heralde sırplarıda bi ara resımlerını koyda görelım bakalım nasıl oldular :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo:

Kısmetse lüleburgaz festivalinde 4 tane kırmızı kafalardan getiricem iboylan sana 8 tane yavru var bunların içinde sırpları cekemedim resimleri ni çekince onlarıda siteye koyucam

barakuda' Alıntı:
selam resımler süper artık 1tk kırmızısı bol budapeşte yaparsın heralde sırplarıda bi ara resımlerını koyda görelım bakalım nasıl oldular :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo:
EN YAKIN ZAMANDA BİRÇİFT YAVRU DAĞA AYARLIYCAM SANA:))

Hakkını vermişsin üstad, başarıların devamını diliyorum.

Geri