Budapeşte Yüksek Uçucusu(BudapestHighFlyer Real Information)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BudapestHighFlyer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 699
www.guvercin64.com
Ad Soyad
Budapest HighFlyer
Meslek
Web Tasarım
İlgi Alanı
Budapeşte Yüksek Uçucusu

Bütün Tasarımlar ve resimler bana aittir. İzinsiz Kullanılmamasını Umuyor Herkese Saygılarımı Sunuyorum...

BUDAPEST HIGH FLYER
(Real Information)

Kapak.jpg
Combo1.jpg
Combo2.jpg

Bu Irk Hakkındaki Araştırmalarımı Deneyimlerimi Gözlemlerimi Makale Olarak Kısa Bir Süre İçinde Sizlerle Paylaşacağım...

Combo3.jpg
Karma3.jpg

Selam Serkan Bey,

Kuscular.Org ´a üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.

Umarizki bizimle beraber kaliteli ve seviyeli bir cok konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.

Aramiza hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle...

BOZOGLU

Teşekkür ederim hoşbulduk bilgi paylaşımına devam edeceğim zaman buldukça

Merhaba Hoşgeldiniz. Makalenizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

öncelikle bi uşaklı olarak gurur duydum. başarılarının devamını ve aldığın sonuçların iyi olması dileklerimle.....

serkan selam kuşların çok güzel maşallah, Budapeşteleri nerden temin ettin ? soyları hakkında bilgi verirmisin .
saygılar
erdem

Hoşbulduk teşekkür ederim yorumlar için. Makalem pazar gününe hazır olur sanırım. Budapeşte Yüksek Uçucusu Hakkında kesin bilgiler aktaracağım... Şunu belirtmek istiyorum budapeşte yüksek uçucusu başka bir ırk, viyana yüksek uçucusu başka bir ırk tippler ise bambaşka bir ırktır ne yazıkki ülkemizde yetiştiricler bunun bilincinde değiller. Viyana ile budapeşte arasında çok az bir fark bulunuyor bu yüzden doğru tespitler yapmak lazım..
Bu arada guvercinturkiye.com un tasarımcısı olarak sitemizde bu konuya deyinmek istemiştim ama zaman olmamıştı burada paylaşacagım yarına. Yüksek uçucu seven bütün dostlardan tek bir ricam var lutfen araştırmadan öğrenmeden bilmeden her kuşu budapeşte sanmayın sizi temin ederim türkiyede ÇOK AZ budapeşte yüksek uçucusu var bu yüzden ırk iyileştirilmesine gidelim ve popülasyonun artıırılması için çaba gösterelim. Yakında sadece bu ırk ,için bir web sitesi hazırlayacagım... Ayrıca biyolojik olarak budapeşteler diğer ırklardan biraz farklı Poltli kardeşlerin yaptığı melezleme sırasında aslında farkında olmadan başka bir şey yaptılar bunların hepsi makalede olacak...
Saygılar sunuyorum..

Geri